carti dezvoltare personala
Dezvoltare personala

Cărți de dezvoltare personală pe care merită să le citești

Iată lecturile care îți schimbă perspectiva asupra jobului

Te-ai obișnuit să faci lucrurile ca la carte la job, așa cum ai învățat de la colegi, de la manageri. Dar ușor-ușor intri într-o zonă de confort și ai nevoie de o gură de oxigen. De multe ori te gândești la o schimbare, poate chiar la un job nou, dar schimbarea vine uneori dintr-o altă perspectivă. Să-ți deschizi mintea către alte căi în afară de cele bătătorite. Să renunți la frici și să privești situațiile cu mai mult zâmbet și detașare. Să-ți păstrezi leadership-ul influențând schimbarea într-un mod natural. Inspirația o găsești în carti de dezvoltare personala. Atenție! Vin cu bilet care îți dă curaj 😊.

 

Iată ce carti de dezvoltare personala să alegi:


Speak with no Fear - Mike AckerSpeak with no Fear: Go from a nervous speaker to an energized and passionate presenter – Mike Acker

Când ai o prezentare importantă îți dorești o doză suplimentară de încredere în propriile forțe. Exact ca la TED Talks. Frica de vorbit în public poate fi însă una dintre cele mai mari temeri ale tale pe care această carte vine să o trateze. Cu anecdote, idei ușor de pus în practică și multe momente care te vor face să râzi, vei parcurge șapte strategii care te vor ajuta să scapi de anxietate și să fii carismatic în prezentări.

 

Great Leaders Have No Rules - Kevin Kruse


Great Leaders Have No Rules: Contrarian Leadership Principles to Transform Your Team and Business – Kevin Kruse

Dă uitării tot ce știai despre leadership! Autorul vine cu un model de leadership mult mai ușor de pus în practică decât cel tradițional. Află cum să fii acel șef pentru care mulți oameni și-ar dori să lucreze și acel lider pe care orice CEO și-ar dori să-l angajeze, totul fără stres și fără ore în plus la birou. Găsești inspirație în povești reale și studii de caz, dar mai ales înveți cum să stai departe de telefon sau de ședințele care îți ocupă mult timp.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

The Leap of Your LifeThe Leap of Your Life: How to Redefine Risk, Quit Waiting For ‘Someday,’ and Live Boldly – Tommy Baker

Cu siguranță ai câteva visuri puse pe hold și un post-it virtual pe care scrie „Într-o bună zi”. Alături este o teamă de necunoscut, bine păstrată în sertar, cu valabilitate până azi. Cartea The Leap of Your Life vine cu acel bilet care îți dă curaj: să faci o schimbare în carieră, să redefinești riscul și să devii cea mai îndrăzneață versiune a ta.

 

Ți-a plăcut articolul despre carti dezvoltare personala? Citește și:

Bookster. Tot ce trebuie să știi pentru a aduce biblioteca și în compania ta

Ia învățarea în propriile mâini

Categorii:
Dezvoltare personala

După absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, a lucrat timp de 8 ani în presa scrisă, în PR și în marketing pentru o companie de recrutare. În 2016 a simțit că e momentul pentru o nouă provocare în carieră și s-a alăturat echipei eJobs și ulterior și echipei We Are HR. În portofoliul său se află articole pe subiecte precum modificările legislative în domeniul muncii, cultură organizațională, leadership, employer branding, precum și interviuri cu specialiști în HR și manageri de companii.

Leave a Reply

*

*