HR
HR Challenge

Care sunt cele mai tari joburi din HR

Câteva recomandări

Ca om de HR recrutezi sute, poate chiar mii de angajați anual. Tu știi cel mai bine unde se găsesc joburile disponibile, ce domenii suferă cel mai mult de un deficit de personal și ai mereu în minte o radiografie a pieței muncii. Însă și tu ai preferințe și nevoi, așa că ne-am gândit să îți venim întâmpinare cu câteva recomandări de joburi resurse umane.

 

Cu ce începem?

Prin a menționa că pe ejobs.ro, la o simplă căutare după cuvântul cheie „HR”, poți găsi peste 1.700 de locuri de muncă care mai de care mai atractive, de la cele dedicate managerilor la cele pentru tinerii care abia vor să-și înceapă cariera în acest domeniu. Așa că ai de unde alege joburi HR special pentru tine!

 

După preferințele fiecăruia!

 

De la joburi în HoReCa

Dacă ai chef de un pic de „sare și piper” în viața ta, atunci jobul celor de la centrul de divertisment culinar CulinaryOn este pentru tine. Aici, cu toate că vei avea responsabilitățile unui om de HR, nu te vei plictisi niciodată. Mai multe despre poziția deschisă află aici.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Până la cele din sănătate

Și cei de la Regina Maria sunt în momentul de față în căutarea unui HR Business Partner, unde te așteaptă cu diverse beneficii, mult entuziasm, dar îți oferă și mediul perfect pentru dezvoltarea carierei tale. Mai multe aici.

Nu doar în București, ci în toată țara

De asemenea, locurile de muncă de pe ejobs.ro nu sunt dedicate doar celor din Capitală, ci candidaților din toată țara. Spre exemplu, în Iași există în momentul de față aproape 100 de locuri de muncă în HR.

 

Joburi pentru cei care cunosc o limbă străină

Iar dacă cunoști o limbă străină precum germana sau greaca, atunci trebuie să știi că unele companii caută oameni cu experiență în HR, dar care să cunoască și o limbă străină. Spre exemplu, cei de la Telekom România sunt în căutarea unui HR Specialist care să știe și limba germană, iar Accenture recrutează pentru poziția de HR Generalist un candidat care să cunoască limba greacă.

Nu în ultimul rând, dacă încă nu lucrezi în resurse umane, însă ai dori să-ți croiești drumul în acest domeniu, atunci trebuie să fii la curent cu faptul că ejobs.ro angajatorii găsești sute de joburi dedicate juniorilor sau celor care vor să-și înceapă o carieră în HR.

Categorii:
HR Challenge

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*