anunturi gratuite online
Update

Profită de anunțurile restart de joburi, în ediție limitată pe eJobs.ro

Află detalii despre Restart Ad și dă un refresh recrutării

Dacă ar fi să definești pe scurt ultima perioadă, probabil primele cuvinte/sintagme care-ți vin în minte sunt încetinire sau blocare a activității și implicit a recrutării. Însă, pentru a doua jumătate a lunii mai, semnalele sunt pozitive. Dacă numărul cazurilor de coronavirus va scădea susținut zile la rând, vom putea relua activitatea, iar multe companii se gândesc deja la revenire. Bugetele de recrutare au scăzut însă simțitor în această perioadă, dar e important să știi că nu ești singur dacă îți dorești să atragi noi colegi. eJobs România a lansat anunturi gratuite online, cunoscute și ca anunturi RESTART, în ediție limitată, valabile în perioada 21 aprilie – 15 mai 2020.

 

Anunt Restart eJobs

 

Pregătește din timp terenul pentru recrutare!

Candidații sunt acum mai activi decât în luna martie a acestui an și e important să ții pasul cu ei. Potrivit datelor eJobs.ro, numărul de candidați disponibili în piață a crescut în ultima lună și, odată cu ei, a crescut și numărul de aplicări pentru joburi. Atât candidații, cât și companiile așteaptă momentul de revenire a business-urilor și activităților de zi cu zi. Cei mai mulți plănuiesc, odată cu jumătatea lunii mai, și o reluare a recrutărilor, în condițiile în care tot pentru aceeași perioadă este așteptată și reîntoarcerea treptată a angajaților la birouri, dar și o relaxare a măsurilor de distanțare socială.

”Ultima lună a marcat o încetinire sau, în unele cazuri, chiar o blocare a activităților multor companii. Sigur că au fost și industrii care au explodat în această perioadă și aici mă refer la curierat, retail sau farma, care au înregistrat creșteri ale vânzărilor, însă, la nivel general, s-a resimțit un punct de recul. Cu toate acestea, primim zilnic de la clienți semnale că revenirea se apropie și încep să-și pregătească terenul de pe acum. Alături de ei, depunem eforturi în aceeași direcție, astfel încât să repornim împreună piața muncii cât mai rapid”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs România.

 

Anunturi gratuite online pe eJobs.ro în perioada 21 aprilie – 15 mai 2020

În acest context, eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare online de pe piața locală, pune la dispoziția clienților Restart Ad, un anunț în ediție limitată, menit să vină în sprijinul companiilor care au acum nevoie să își extindă echipele sau care plănuiesc să facă acest lucru în perioada imediat următoare. ”Până pe 15 mai, companiile au acces nelimitat la acest anunț care este complet gratuit. Cu alte cuvinte, pot publica oricâte joburi își doresc până își găsesc candidații potriviți. Este un anunț care se adresează atât companiilor mari, cât celor mici și mijlocii, inclusiv startup-urilor care nu erau familiarizate cu platforma noastră”, explică Bogdan Badea.

Anunțul vine în completarea unei serii de măsuri lansate de la jumătatea lunii martie, care fac parte dintr-un efort mai amplu de revenire a pieței muncii. ”În ceea ce-i privește pe angajatori, le-am pus la dispoziție video interviul – un mijloc sigur, atât pentru ei, cât și pentru candidați, de organiza interviuri de angajare fără a avea contact direct. Totodată, organizăm în mod regulat webinarii cu specialiști care răspund celor mai fierbinți subiecte ale momentului, de la gestionarea echipelor, de la distanță, până la cum putem avea grijă de sănătatea emoțională a angajaților noștri, în această perioadă dificilă”, mai spune Bogdan Badea.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Publică anunț gratuit

 

Candidații caută și consiliere în carieră

Pe de altă parte, pentru candidați și în special pentru aceia care au rămas fără job, eJobs oferă consiliere profesională gratuită prin intermediul liniei telefonice scurte – 021.9124. Zilnic, sute de candidați apelează acest număr și sunt ajutați să găsească o alternativă profesională, să își creeze CV-ul sau chiar să aplice.

”Ca lider de piață, avem o obligație să facem un pas în față și să depunem toate eforturile pentru a restarta business-urile. Nu putem aștepta ca lucrurile să se întâmple de la sine, de aceea toate demersurile noastre din perioada imediat următoare se vor concentra în această direcție – este ceea ce așteaptă de la noi atât candidații, cât și angajatorii”, declară CEO-ul eJobs România.

 

Ți-a plăcut articolul despre anunturi gratuite online pe eJobs.ro? Citește și:

Acum poți să faci interviu de angajare video

Angajatorii au triplat numărul de joburi remote. Tu cum stai?

Cum aduci cu 40% mai mulți candidați la interviu cu un anunț de angajare

Categorii:
Update

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*