Restart anunt de angajare
Recrutare

Împreună dăm RESTART pieței muncii

Anunțul în ediție limitată de la eJobs e primul pas

Puterea de adaptare e probabil cel mai important soft skill pe care îl putem avea în acest moment în HR. Susținem asta de ani de zile, nu pentru că am fi putut vreodată anticipa contextul actual în care trăim și lucrăm, ci pentru că industria resurselor umane avea nevoie de această super putere pentru a se schimba odată cu peisajul dinamic al pieței muncii.

Acum, mai mult ca niciodată, puterea de adaptare a devenit o abilitate de nelipsit, atât pentru experții în HR, cât și pentru companiile în care lucrează aceștia. Dar nu mai e doar un vis frumos, un nice-to-have de care vorbim, dar pe care nu-l afișăm. Avem simțul adaptării în sânge, ceva ce am demonstrat cu fiecare dificultate transformată în oportunitate în această perioadă. 

Am văzut sute de companii care au îmbrățișat munca remote și care au demonstrat în timp record cât de bine se pot adapta la noul context. Alte sute de organizații și-au regândit afacerile, unele chiar în totalitate, pentru a răspunde prompt noii cereri. Da, am întâmpinat provocări profesionale excepționale, mai dificile de navigat decât cele cu care ne-am confruntat după criza economică din 2008, dar am demonstrat că împreună putem să schimbăm paradigma.

  

Alături de tine, pe bune

Ne-am raliat forțele din primul moment pentru a-ți veni în ajutor așa cum știm noi cel mai bine, cu informații și instrumente care să te ajute în HR. Pe WeAreHR.ro ți-am pus la dispoziție conținut de calitate, care să îți răspundă la toate dilemele create de coronavirus, iar pe eJobs.ro am dezvoltat soluții aplicate care să-ți fie de folos imediat. Am lansat Interviul Video ca să poți discuta cu aplicanții tăi în siguranță, de la distanță. Am organizat webinarii esențiale ca să știi cum să-ți gestioneze echipele remote și cum să menții sănătatea emoțională a oamenilor tăi. Am ghidat candidații direct către joburile tale cu ajutorul liniei noastre telefonice de consiliere profesională. Și nu ne oprim aici!

Avem nevoie cu toții ca, după această pandemie și perioadă de izolare, să ne întoarcem la companiile noastre și să ne putem bucura de aceleași creșteri economice ca înainte de luna martie. Și nu credem că e doar un vis pentru că împreună avem puterea de a transforma această posibilitate într-o realitate. Iar primul pas e mai simplu decât crezi: trebuie să te asiguri că ai talentele de care are nevoie compania ta în această perioadă, dar și după ce ieșim din izolare. Pentru că așa cum bine știm, oamenii fac compania.

 

RESTART-ul îl dăm chiar acum

Desigur, te-ai putea gândi că atragerea talentelor n-a fost niciodată ușoară, dar numărul candidaților activi a crescut considerabil în ultima lună și nu dă semne că s-ar opri din a crește, ceea ce înseamnă că acum e cel mai bun moment să recrutezi angajații ideali pentru compania ta. Și pentru că vrem în continuare să îți oferim resursele de care ai nevoie pentru a-ți completa echipele cu cei mai potriviți candidați, am lansat un super anunț în ediție limitată pe eJobs.ro, conceput special pentru a reporni piața muncii și pentru a-ți da boost-ul necesar acum în recrutare – Anunțul RESTART.  

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Publică anunț gratuit

 

Folosește-l cu încredere în următoarea perioadă pentru a-ți completa echipa și profită de sutele de mii de candidați activi care abia așteaptă să aplice la joburile tale! Anunțul RESTART:

  • E complet gratuit. Respiră ușurat, bugetul tău are doar de câștigat!
  • E nelimitat. Publică oricâte anunțuri îți dorești pentru absolut toate rolurile pentru care vrei să recrutezi, până atragi candidații potriviți. 
  • E ediție specială. Utilizează-l pentru a-ți promova locurile de muncă în perioada 21 aprilie – 15 mai.  

Recrutează talentele de care are nevoie compania ta, discută în siguranță cu aplicanții potriviți folosind Interviul Video pe eJobs.ro și creează-ți o bază de date de candidați ideali. Procedurile de angajare le poți finaliza chiar acum sau mai târziu, în funcție de actuala ta strategie de recrutare, de nevoile companiei și de înțelegerile pe care le faci cu fiecare candidat. Ce zici, ești gata pentru un restart?

 

Anunt Restart eJobs

Categorii:
RecrutareUpdate

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*