Află cum te pregătești pentru viitorul muncii la Conferința HR 2.0.!
Agenda

Află cum te pregătești pentru viitorul muncii la Conferința HR 2.0.!

Tendințe dezbătute de voci importante din domeniu

După 2 ani de restricții dure impuse de pandemie, Wall-Street.ro te invită la o întâlnire live cu specialiștii din piața muncii, în cadrul celei de-a 11-a ediții a evenimentului HR 2.0. – Preparing for the Future of Work. Evenimentul se desfășoară pe 5 aprilie, la Hotel Sheraton, Sala Platinum și este unul din cele mai importante evenimente din România dedicate pieței muncii. Înscrierea și participarea sunt gratuite!

Fără îndoială, criza sanitară s-a simțit ca un roller coaster pentru angajatorii și angajații deopotrivă. Deși nu există precedent pentru un asemenea stil de muncă, la o scară atât de largă, modul de lucru hibrid s-a impus ca fiind o constantă mult așteptată atât de angajatori, cât și de echipele lor. Flexibilizarea programului de lucru și posibilitatea muncii de la distanță generate de contextul acestor ultimi 2 ani au remodelat perspectiva salariaților asupra jobului, determinându-i să-și reconsidere prioritățile. Piața muncii este deja marcată de o mobilitate vizibil mai ridicată comparativ cu 2021, ceea ce dă bătăi mai mari de cap recrutorilor și managerilor în a găsi oamenii potriviți pentru joburile puse la dispoziție. „Marea demisie” este un trend care începe să se resimtă tot mai mult și pe piața locală, în timp ce angajatorii trebuie să găsească noi modalități de a-i reține.

Cum te pregătești pentru viitorul muncii și cum asiguri un parcurs profesional prosper pentru toți angajații? Cum poți atrage talente cheie, în timp record pentru a susține creșterile la nivel de business? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Conferința HR 2.0. își propune să vină cu răspunsuri prin intermediul invitaților săi. Voci importante din industria resurselor umane vor dezbate, în cadrul evenimentului, problemele reale ale forței de muncă.

 

Află cum te pregătești pentru viitorul muncii la Conferința HR 2.0.!

 

Iată ce vei afla la Conferința HR 2.0 Preparing for the Future of Work

➔ Cele mai importante modificări legislative din 2022 care au un impact în piața locală a muncii;
➔ Cum adaptezi politica de salarizare la evoluția și dinamica pieței muncii și economiei;
➔ Cum va atrage România personal pentru a duce la bun sfârșit proiectele din PNNR;
➔ Fenomenul marilor demisii. Cum rețiii angajații valoroși;
➔ Ce beneficii extrasalariale mai au un impact real pentru angajați;
➔ Reconfigurarea spațiilor de lucru, în acord cu realitatea muncii din 2022;
➔ Cum transformă inițiativele de employer experience cultura organizațională.

 

Speakerii acestui eveniment vor fi:

✔ Oana Țoiu, Membru Comisia pentru Muncă și Protecție Socială Camera Deputaților
✔ Cristina Săvuică, Chief Happiness Officer Lugera The People Republic
✔ Sorin Faur, Specialist HR și fondator Academia de HR
✔ Adina Nanu, Director Resurse Umane si Transformare la Auchan România
✔ Alina Ștefan, CEO Salarium
✔ Lucia Brădean Iliescu, Country HR Manager Continental România
✔ Andrei Crețu, co-fondator Pluria
✔ Monica Mardare, Director HR Luxoft România
✔ Dana Dobrescu, Corporate & Government Affairs Manager Mondelēz România

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Detalii suplimentare găsești și aici. Important de precizat este și că lista va fi completată și cu alte nume importante din domeniu. Conferința se desfășoară pe 5 aprilie la Hotel Sheraton, Sala Platinum, începând cu ora 10:00, iar evenimentul poate fi urmărit și online în platforma IC Events. De asemenea, participarea în sala de eveniment îți oferă acces și la platforma online. Participarea este gratuită!

HR 2.0 Preparing for the Future of Work este un eveniment realizat de wall-street.ro și sponsorizat de Lugera-The People Republic, Philip Morris România, Pluria, Salarium, Nespresso, Servier, Mondelēz România, Regina Maria, iar ca Supporting Partner, este eJobs.

 

Ți-a plăcut acest articol dedicat evenimentului HR 2.0. – Preparing for the Future of Work? Citește și: 

Cărți potrivite pentru perioadele când te confrunți cu anxietatea

Cum se prezintă piața muncii la o lună după război

Teme de lectură pentru lideri

Categorii:
AgendaEvenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*