3 podcasturi ca sa fii mai productiv la job
Coronavirus

3 podcasturi cu care-ți îmbunătățești productivitatea

Hai să-ți faci un upgrade! #TimeManagement

Între timp au apărut noi și noi metode de învățare, care se mulează mult mai bine pe nevoile omului modern și mereu ocupat, iar aceste 3 podcasturi nu-ți vor mânca din timpul și așa limitat, ci te vor ajuta să-l fructifici mai bine.

The 5 AM Miracle

Podcastul săptămânal al lui Jeff Sanders îți oferă suficiente motive pentru a te transforma într-o persoană matinală. Sanders spune că această abordare este esențială pentru succesul personal ca maratonist și antreprenor. Printre celebritățile și experții care i s-au deschis se numără: Deepak Chopra, Stephanie Gibson și Ted Ryce. Fiecare episod oferă strategii realiste, ușor de pus în practică, pentru atingerea obiectivelor.

How I Built This

Dacă te tentează să iei drumul antreprenoriatului sau pur și simplu îți place să asculți podcasturi ce prezintă povești de succes, atunci „How I Built This” e pentru tine. Podcastul, găzduit de Guy Raz de la Ted Radio Hour, te invită să descoperi poveștile din spatele unora dintre cele mai cunoscute companii din lume. Richard Branson, Stewart Butterfield și James Dyson sunt doar câțiva dintre invitații pe care gazda i-a avut, iar sfaturile oferite de ei sunt neprețuite.

ProdPod

Simți că nu mai ai loc în viața ta nici măcar pentru o lecție de o jumătate de oră? În acest caz, îți recomandăm să te orientezi către podcasturi care te ajută să-ți îmbunătățești productivitatea în 120 de secunde sau chiar mai puțin. Cam atât de scurte sunt fiecare dintre episoadele ce compun ProdPod, canalul lui Ray Sidney-Smith, președintele companiei de consultanță W3 Consulting. Cu toate acestea, o mulțime de informații utile sunt încărcate în fiecare podcast. Cu ajutorul lor vei afla cum să te răsplătești când îți atingi obiectivele, diverse recomandări de cărți pe acest subiect, dar și despre procrastinare. Și nici nu vei pierde timp prețios!

Acest articol a fost realizat de Diana Mărășoiu, Steluța Năstase-Lupu, Mihaela Pascari, Iulia Văcăroiu.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Ți-a plăcut acest articol despre podcasturi care te ajută să fii mai productiv la job? Citește și:

Cum să câștigi lupta cu timpul

O analiză a pieței de recrutare și prognoze făcute de Toldi Gábor

Categorii:
CoronavirusHR TrendsUpdate

Leave a Reply

*

*