3 cărți care te ajută să îmbrățișezi diversele schimbari
Coronavirus

3 cărți care te ajută să îmbrățișezi diversele schimbari

Lecturi de vremuri mai bune

Într-o perioadă presărată cu schimbari de toate felurile îți prezentăm 3 aliați de nădejde care te vor ajuta să te echilibrezi, dar și să găsești soluțiile câștigătoare.

 

Resilience: Powerful Practices for Bouncing Back from Disappointment, Difficulty, and Even Disaster, Linda Graham

Exact ca un mușchi, și reziliența poate fi antrenată. Dacă simți că ai nevoie de o carte la subiect, fără ocolișuri, care să te ajute să-ți dezvolți rapid noi modalități de a răspunde la schimbari și momente de cumpănă, atunci volumul Lindei Graham e cum nu se poate mai potrivit. În el găsești peste 130 de exerciții bazate pe dovezi concrete care te vor ajuta să faci față mult mai bine diverșilor factori care te perturbă atât la job, cât și în viața personală.

 

The Six Secrets of Change: What the Best Leaders Do to Help Their Organizations Survive and Thrive, Michael Fullan

Chiar și-n criză, organizațiile de succes se adaptează rapid și inteligent. Cum reușesc să facă asta eficient, fără să se lase doborâte de incertitudinea pieței? Cartea de față explorează câteva lecții esențiale pentru lideri desprinse atât din sectorul public, cât și din cel privat. Michael Fullan
reușește să împletească cu succes studiile cu anecdotele, succesele cu eșecurile pentru a crea o carte care inspiră o doză atât de necesară de optimism într-o perioadă dominată de schimbari.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Switch: How to Change Things When Change is Hard, Chip și Dan Heath

Frații din spatele bestsellerului „Idei cu lipici” te ajută și când vine vorba de schimbari. Iar aceasta este imposibil de evitat într-o perioadă în care întregul univers business trece prin una. Multiplele schimbări sunt neliniștitoare și consumă mult timp. Dar te-ai întrebat vreodată de ce insistăm să vedem obstacolele și nu obiectivul? Aceasta este întrebarea pe care cei doi autori o abordează în noua lor carte. Ei susțin că trebuie să înțelegi doar modul în care funcționează mintea ta pentru a reacționa inspirat în momentele critice.

 

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Cum e să fii cel mai tânăr lider al unei companii din Big 4?

Office View: când Cărturești Carusel e biroul tău

Categorii:
CoronavirusHR TrendsUpdate

Managing Editor // Cu un background economic, a dat în primul an de job de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de content.

Leave a Reply

*

*