aleargă
Update

#WorkLessPlayMore: Aleargă!

Ce ne motivează să ne mișcăm

Cu atâtea activități, tind să cred că foarte mult timp liber (cum e el definit la dicționar) nu ai. Ce îți place să faci pe lângă proiectele în care ești implicat? Ce hobby-uri și pasiuni ai?

Merg foarte des la teatru, citesc, mă plimb, îmi place să îmi întâlnesc prietenii. Activități banale, dar de care mă bucur mult.

 

George Irimescu aleargă

George Irimescu (centru) la Crosul Companiilor B2RUN powered by 7card

 

Crezi că românii acordă suficient timp pasiunilor lor? Crezi că există cu adevărat un work-life balance? Din ce vezi în jurul tău.

Din păcate nu și asta cred că îi afectează puternic pe plan profesional. Se instalează rutina, intri într-un fel de moleșeală din care nu ai chef să mai ieși, e ca un cerc vicios. Un stil de viață activ te face să te simți împlinit, însă se menține tot ca un fel de antrenament. Dacă pici în lene, ca să spun așa, ai șanse mari să rămâi acolo.

 

În afară de alergat, ce sporturi mai practici?

Nici unul, culmea. Nu am fost niciodată o persoană prea sportivă. Am mai mers de câteva ori pe la sălile de fitness, însă după câteva abonamente de o lună, două, trei urmau alte luni de pauză.

 

Ce ți-ar plăcea să faci și n-ai apucat încă?

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Să călătoresc în New York și în Asia. Dar vine ea ziua aia.

 

Ce i-ai spune unei persoane care are un stil de viață sedentar? Cum ai determina-o să înceapă să aibă o viață mai activă?

Nu prea îmi place să predic. Când fumam, mă enervau teribil foștii fumători care începeau să explice cât de bine le este acum. Chiar dacă aveau dreptate. În schimb am mai invitat oameni să mi se alăture la alergat sau la sală, cred că e singura metodă care mi se potrivește.

 

Ți se pare că Bucureștiul e un oraș activ? Crezi că ne mișcăm suficient de mult?

Din fericire îmi pare a fi din ce în ce mai activ. Alergatul și bicicleta, cel puțin, sunt foarte populare. Și accesibile de altfel. Din păcate, infrastructura pentru alte sporturi este foarte precară, dar asta e altă poveste.

 

Ai oameni care te inspiră? Lângă tine sau mai departe, cunoscuți sau ne.

În primul rând, cei de acasă. Sunt primii care m-au inspirat și ceea ce sunt astăzi este meritul exemplului lor. Apoi, profesorul nostru de seminar de DPI, Dl. Dincă. Am avut, de asemenea, norocul să am exemple profesionale foarte valoroase în locurile unde am lucrat și lucrez. În general, mă inspiră oamenii de lângă mine, cei pe care îi simt în carne și oase. Sigur că omenirea a dat o grămadă de modele și anti-modele, fie ele morale, profesionale ș.a.m.d. Dar nimic nu te poate inspira mai mult ca un om pe care îl poți privi în ochi.

Ți-a plăcut articolul? Citește și despre:

7card pentru angajatori

Categorii:
Update

Head of Marketing // Cu 14 ani de experiență în marketing și comunicare, dobândită lucrând în resurse umane, jurnalism și ecommerce, la eJobs e responsabilă de crearea și implementarea strategiei de marketing B2B și B2C și alinierea ei cu obiectivele de business. Expertiză în: Brand Marketing, Job boards, Strategie, Employer Branding, Comunicare Corporate și Internă, Resurse umane

Leave a Reply

*

*