Târgul de Cariere Cluj IT 2018
Agenda

Târgul de Cariere Cluj IT va atrage peste 5000 de candidați

Descoperă cel mai important eveniment de recrutare în IT&C

Târgul de Cariere IT își unește forțele cu TechFest connected by Vodafone și TeComm eCommerce Conference&Expo pentru a organiza cel mai amplu eveniment dedicat industriei, cu peste 100 de companii participante, care oferă locuri de munca Cluj,  și peste 30 de speakeri, în perioada 8-11 noiembrie, la Cluj.

De la recrutare, dezvoltare de skill-uri specializate în programare, eCommerce, soft skills, campionat de gaming și multe activități conexe, sub emblema Clujul Respiră IT, toată atenția se concentrează spre cel de-al doilea weekend al lunii noiembrie.

Evenimentul va crea noi punți între specialiști și participanți, astfel încât oportunitățile întâlnite în cadrul târgului să fie cât mai avantajoase pentru angajatorii care caută candidați în domeniul IT&C.

Târgul de Cariere Cluj IT 5000 candidați

 

Cum va fi structurat Târgul de Cariere Cluj IT?

Conferințele TechJam, organizate de TechFest connected by Vodafone împreună cu Târgul de Cariere, prezintă traininguri aplicate pentru Android, Java, AI/Machine learning și multe alte subiecte de mare interes,  accesul la conferințe fiind gratuit. În paralel cu Târgul de Cariere IT, în incintă se desfășoară o parte a festivalului de tehnologie TechFest connected by Vodafone, iar pe inelul 1 TeCOMM, evenimentul premium dedicat magazinelor online, aceste evenimente creând un plus de valoare pentru târgul de joburi și ajutând să atragă cât mai mulți candidați din domeniul IT&C.

Structura evenimentului cuprinde lansări de produse de eCommerce în premieră, speech-uri susținute de  speakeri internaționali, workshop-uri tehnice, masterclass hands-on axat pe AI&Big Data pentru developeri și zona expozițională complexă, la care participanții au acces gratuit.  

Așadar, întreg evenimentul va fi transformat într-un hub tehnologic, în care fluxul de informații din domeniul IT va fi constant, fiind favorizate schimburile de idei și stimularea creativității.

La această ediție, Târgul de Cariere Cluj IT încurajează și antreprenorii din domeniul IT, amenajând o zonă dedicată startup-urilor unde cele mai interesante zece proiecte își vor prezenta oportunitățile de colaborare. Tot la Sala Polivalentă va fi organizată și o zonă de gaming cu două turnee și premii speciale, organizată în parteneriat cu cele mai active comunități de gameri din Cluj, League of Legends și HearthStone.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Târgul de Cariere Cluj IT CV2GO

 

Recrutează inteligent cu aplicația eJobs CV2GO

Una dintre noutățile acestui sezon este CV-ul eJobs transformat în QR Code, pe care fiecare candidat și-l poate imprima la intrarea în târg, la standul special PRINT CV AICI. CV-ul de tip QR scanabil simplifică procesul de aplicare, atât pentru candidați, cât și pentru companii. Dacă vei participa la Târgul de Cariere Cluj IT, descarcă aplicația CV2GO, aplicație creată special de eJobs pentru Târgul de Cariere, și folosește-o la târg pentru a scana CV-urile candidaților. Iar în caz că ai nevoie de mai multe informații despre cum funcționează, contactează-ți Account Manager-ul eJobs sau citește articolul nostru despre aplicația CV2GO.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, intră pe Târgul de Cariere Cluj IT.

#ClujulRespirăIT

 

Citește și:

Digitalizarea CV-ului la Târgul de Cariere

Cum recrutăm candidați care nu există?

SEO pentru HR – ghid de optimizare a anunțurilor de recrutare

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*