eJobs CV2GO Târgul de Cariere
Update

Mergi la Târgul de Cariere și vrei să recrutezi inteligent?

Descarcă noua aplicația eJobs CV2GO!

Târgurile oferă oportunități grozave de recrutare. Poți să interacționezi direct cu toți candidații interesați să aplice la compania ta, să le răspunzi prompt la întrebări și să pleci acasă cu o mulțime de CV-uri. Partea asta din urmă nu-i așa de grozavă însă. Trebuie să fii extrem de organizat, să pui fiecare CV unde trebuie și să vii pregătit cu dosare și folii de protecție dacă nu vrei să ajungi la birou cu CV-urile îndoite, rupte sau pătate. Și chiar și așa, după o zi lungă de discuții, de montat și demontat stand-uri, roll-up-uri și spider bannere, e atât de ușor să uiți CV-urile la târg, să le rătăcești sau chiar să le pierzi în aeroport, atunci când recrutezi în alte orașe.

Dacă ție nu ți s-a întâmplat niciodată, ne bucurăm enorm pentru tine și pentru compania ta. Cei de la Târgul de Cariere însă au auzit o mulțime de povești din experiența lor până acum și și-au propus să modernizeze aplicările la târg. Cum? Cu ajutorul unei noi aplicații dezvoltate de eJobs, special pentru Târgul de Cariere.

 

Cum funcționează aplicația eJobs CV2GO?

Dacă participi împreună cu organizația ta la una dintre edițiile sau la mai multe ediții de anul acesta ale Târgului de Cariere și vrei să profiți de aplicația inteligentă pe care ți-o pun la dispoziție cei la de eJobs în colaborare cu TdC, atunci ține cont de următorii pași:

 

1. Descarcă aplicația eJobs CV2GO

Înainte de târg, descarcă aplicația pentru a te asigura că o ai pe telefonul mobil sau pe tabletă. Găsești aplicația atât pentru Android, cât și pentru iOS, începând cu 23 septembrie.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

2. Instalează și deschide aplicația

Te poți loga în contul tău de companie folosind aceleași date de login ca pe eJobs.

 

3. Adaugă joburi noi gratuit

Intră în contul tău eJobs de pe un calculator și verifică, în secțiunea de publicare anunțuri, dacă ai disponibil un nou tip de anunț: anunțul TdC. Dacă acesta nu este încă disponibil, discută cu Account Managerul tău și spune-i că vei fi prezent(ă) la Târgul de Cariere. Odată activată secțiunea specială, dă click pe ea și adaugă toate posturile pe care vrei să le scoți la bătaie la târg, în mod gratuit. Intră apoi în aplicație din nou și verifică dacă joburile au apărut și acolo.

 

4. Scanează CV-uri la târg

Dacă ai un candidat interesat să aplice pentru unul dintre joburile tale la târg, atunci deschide aplicația, selectează postul sau posturile potrivite și dă click pe butonul „Scan QR CODE”. Acum scanează cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei codul QR pe care candidatul îl va primi la intrarea la târg. Acest cod îți va oferi acces direct la CV-ul candidatului respectiv, CV pe care îl vei găsi apoi în contul tău de companie pe eJobs, în secțiunea dedicată Târgului de Cariere, alături de toate celelalte CV-uri scanate.

Candidații pot aplica direct la joburile tale, într-o manieră similară, dacă le pui la dispoziție tablete la târg. Tot ce trebuie să faci tu înainte e să te asiguri că ai instalat aplicația pe dispozitivele respective, că funcționează corect pe toate și că te-ai logat în contul de companie pe fiecare dintre ele.  

Chiar dacă par mulți pași, aplicația a fost gândită pentru a fi utilizată cu ușurință de oricine, așa că nu ezita să o descarci, să o testezi, să completezi lista de joburi pe care vrei să o scoți la bătaie și să te bucuri de numărul mare de aplicanți de la Târgul de Cariere!

Categorii:
Update

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*