skilld agentie de recrutare
Recrutare

Mai mult decât o agentie de recrutare

Skilld powered by eJobs închide chiar și cele mai complexe posturi

Conform unui studiu Society for Human Resource Management, o companie plătește în medie echivalentul a 6 spre 9 salarii pentru a recruta și pregăti un nou angajat care să-i ia locul unui coleg care pleacă. Asta înseamnă că dacă cineva care câștigă 4.000 lei pe lună alege să plece, compania pierde undeva între 24.000 și 36.000 lei până ajunge să aibă un angajat la fel de eficient și bine integrat în echipă. Pentru rolurile în care fluctuația este constantă, iar procesul de recrutare este extrem de bine optimizat, aceste costuri scad drastic, dar pentru rolurile complexe, de experți nișați și manageri cu experiență, ele cresc substanțial și devin greu de controlat sau anticipat de la un punct încolo. Soluția? Agentie de recrutare.

Pentru a optimiza cât mai bine costurile de recrutare, e foarte important să atragi cei mai potriviți oameni din prima, acele persoane care nu doar că au setul de aptitudini necesar pentru rol, dar care se și potrivesc cu echipa și cultura companiei. Ei sunt angajații care performează în echipă și care rămân alături de companie o perioadă îndelungată de timp.

Desigur, nu-i ușor să găsești acești candidați ideali. De aceea Skilld, agentie de recrutare powered by eJobs, vine cu toate soluțiile necesare ca să închizi rapid orice post, chiar și pentru cele mai complexe roluri din compania ta.

„Când am lansat Skilld, agenția a reușit să absoarbă rapid un număr foarte mare de specialiști și și-a demonstrat astfel atât performanța, cât și importanța și necesitatea pe piața din România. În prezent, cererea și numărul clienților din portofoliu s-au triplat, iar angajatorii vin către noi cu toate rolurile care le ridică dificultăți. Pentru că avem acces la absolut toate resursele și soluțiile eJobs, și pentru că știm să le combinăm în cel mai eficient mod, reușim să închidem acele roluri în timp record.”, spune Roxana Drăghici, Head of Sales eJobs România.

Ce face o agentie de recrutare ca Skilld în locul tău și cum?

În spate: folosește un arsenal complex de instrumente de recrutare (campanii digitale, social media și social recruiting) pentru a-ți localiza rapid candidații doriți acolo unde își petrec ei timpul (eJobs, LinkedIn, Facebook, Instagram etc.). Caută atent atât candidații activi și pasivi, cât și profesioniști susceptibili la o schimbare în carieră.

În față: îți aduce 4-5 specialiști calificați și validați pentru job, nu zeci de potențiali candidați care să se răzgândească în mijlocul recrutării. Fiind agentie de recrutare, Skilld se ocupă în locul tău de sourcing și prezentarea jobului și a companiei, ca mai apoi să poarte interviuri preliminare detaliate cu toți candidații, pentru a verifica disponibilitatea și potrivirea completă cu toate cerințele tale. Iar la final, îți livrează o listă scurtă doar de candidați 100% calificați și relevanți ție, la care nu ai fi putut ajunge altfel. Nu mai rămâne decât să faci cunoștință cu ei la interviul final. Nimic mai ușor!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Diferența? Îți reduce timpul și-ți crește eficacitatea în recrutare. Tu doar prezinți un profil detaliat al candidatului ideal pe care ți-l dorești și Skilld ți-l aduce, fără să mai faci nimic altceva. Profilul creat de tine este foarte important, pentru că ne ajută să înțelegem cum interacționează candidații cu piața și cu restul organizației. În baza lui, Skilld nu-ți aduce doar candidați care dețin aptitudinile de care ai nevoie, dar se și asigură că aceștia sunt pe aceeași lungime de undă cu echipa și cultura companiei tale.

Iar pe lângă rapiditate în recrutare și economisirea costurilor de angajare, Skilld îți oferă și alte avantaje:

✔️ Consultanță gratuită cu privire la așteptările salariale ale candidaților și tendințele pieței din sectorul tău de activitate, cunoștințe la care doar o agentie de recrutare ca Skilld ar putea avea acces, având în spate toate resursele, studiile de specialitate și datele extrase din Salario, comparatorul salarial eJobs.

✔️ Acces la o bază mare de candidați pre-selecționați și recomandați, ca tu să te întâlnești doar cu cei care au fost deja evaluați și intervievați cu atenție.

✔️ Comisionare standard de doar 20%, pentru a te asigura că serviciile, resursele și expertiza se concentrează în principal pe a-ți oferi cei mai buni candidați posibili. Restul de plată se face doar atunci când unul dintre candidații pe care Skilld ți i-a recomandat este angajat.

Ai și tu nevoie de un specialist greu de găsit și nu reușești să-l recrutezi? Apelează la Skilld, agentie de recrutare powered by eJobs. Lasă-ți datele de contact mai jos, iar un reprezentant te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii și oferte!


  Categorii:
  Recrutare

  Copywriter // Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și atras încă de mic de arta îmbinării perfecte a cuvintelor. Stabilit în marketing de peste 3 ani, s-a alăturat echipei eJobs din dorința de a ajuta atât candidații, cât și companiile să se familiarizeze cu piața muncii. La We Are HR scrie din 2021 despre tendințele din resurse umane și te ajută să ții pasul cu tot ce e nou.

  Leave a Reply

  *

  *