Agenda

Vrei să afli mai multe despre rolul HR-ului într-o organizație?

Vino pe 20-21 februarie la Radisson Blu, București

BusinessMark anunță organizarea conferinței HR Strategist, ce va avea loc pe 20-21 februarie 2018, la Hotel Radisson Blu, București. Specialiștii români și străini se reunesc pentru a discuta despre importanța implicării departamentului de HR în implementarea unei filosofii strategice și suportul pe care acesta îl oferă tuturor celorlalte divizii ale unei companii.

 

Ediția din 2018 se desfășoară pe parcursul a două zile și cuprinde, în prima zi, un CEO Roundtable urmat de discuții, analize și dezbateri în cadrul zilei următoare.

 

Evenimentul include subiecte precum: Rolul resurselor umane la nivel de sustenabilitate, dezvoltare și profitabilitate a business-urilor; cerere vs. ofertă și măsurile strategice ce pot fi luate pentru sustenabilitatea afacerilor; recrutarea tinerilor și gestionarea corectă a așteptărilor acestora, retenție, comp & ben, salarizare, condiții flexibile de muncă; armonizarea ingredientelor: concurență, viteză, schimbare; provocările care apar la nivel de people management; importanța culturii organizaționale pentru echipe și procese eficiente pe termen lung; dezvoltarea culturilor organizaționale pro-diversitate; avantajele strategiilor de tip employer branding: a strategy with benefits; practici de management & leadership; secretele gestionării echipelor multigeneraționale; identificarea talentelor și instruirea viitorilor manageri.

„Fiecare început de an aduce cu sine atât oportunități, cât și provocări la nivelul departamentelor de resurse umane. Suntem nerăbdători să aflăm, de la unii dintre cei mai buni profesioniști din țară și străinătate, care sunt elementele ce definesc strategiile marilor companii în 2018. De aceea, vă invităm să luați parte la evenimentul care ne va arăta care este următorul nivel în HR.”, a spune Andreea Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

 

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Invitații prezenți la CEO Roundtable sunt:

 

 • Cornel Cărămizaru – Director General, FRIESLANDCAMPINA
 • Marian Popa – Head of Deutsche Bank Global Technology Center Romania, DEUTSCHE BANK
 • Marius Grigore – Manager General România & Moldova, REDBULL
 • Magda Bei – Director General, GRAPHTEC DESIGN
 • Victor Dragomirescu – CEO, ROMANIAN SOFTWARE
 • Ciprian Oprea – Director General, MCA Grup

 Conferința HR Strategist

De asemenea, speakerii din cadrul conferinței sunt:

 

 • ALEKSANDRA TRIANTAFYLLIDOU – HR Manager, IKEA SEE
 • CRISTINA ULEȘAN – Chief People Officer, PIZZA HUT, PIZZA HUT DELIVERY, KFC, TACO BELL – part of SPHERA FRANCHISE GROUP
 • MIHAI CEPOI – HR Solutions Consultants, SAP ROMÂNIA
 • ALEXANDRU ALDOESCU – Head of HR, SAMSUNG
 • MIHAELA RĂDULESCU – Fondator și Consultant de Branding, INNEROUT – REPUTATION MANAGEMENT
 • ELENA BADEA – Managing Director, VALORIA
 • MIHAELA SCURTU – HR Operations Manager, DRAEXLMAIER
 • OANA CIOBANU – HR & CSR Manager, UP ROMÂNIA
 • ADRIANA RADU – HR Manager, MCA Grup
 • MANUELA SON – HR Director Romania & Central Eastern Distributor Group, XEROX

 

Agenda acestei ediții este completată de doi invitați speciali: Andre De Wit – Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM /  Vice President Learning, CARLSBERG GROUP DENMARK și ATHRIN KÖSTER – Professor of Leadership and International Management, HEILBRONN UNIVERSITY; Founder, KÖSTER + PARTNER.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la [email protected].

 

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*