Piaţa muncii, încotro Explorează noile tendințe la conferința HR 2.0!
Agenda

Piaţa muncii, încotro? Explorează noile tendințe la conferința HR 2.0!

Participarea la eveniment este gratuită

După un 2023 în care eforturile de recrutare au fost îngreunate de contextul socio-economic și angajatorii au fost nevoiți să-și ajusteze bugetele pentru a atrage și reține talentele, te întrebi probabil ce-ți rezervă 2024. Ai, poate, curiozități legate de ritmul recrutărilor, care-n 2023 se domolise. De asemenea, mai mult ca oricând, îți dorești să folosești cât mai inspirat bugetele alocate inițiativelor de employer branding pentru ca ele să genereze cele mai bune rezultate.

 

Piaţa muncii, încotro? Explorează noile tendințe la conferința HR 2.0!

 

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele care-și vor găsi locul în agenda HR 2.0, conferință care va avea loc pe 3 aprilie în București, la Sheraton Hotel (Sala Platinum). Evenimentul e organizat de Wall-Street.ro și se numește „HR 2.0 – Piața muncii, între prudență și încetinire economică‟. Printre speakerii confirmați se numără:

 

conferinta HR 2.0

Asigură-ți un loc în sală și înscrie-te aici la conferința HR 2.0 – Piața muncii, între prudență și încetinire economică, din 3 aprilie

 

Ce teme vor fi abordate în cadrul conferinței

Evenimentul „HR 2.0 – Piața muncii, între prudență și încetinire economică‟ își propune să fie un schimb de experiență valoros pentru tine și echipa ta. După cum punctam și mai sus, se vor dezbate cele mai importante trenduri care marchează piața muncii în prima parte a lui 2024, de asemenea vei vedea cum s-a aliniat industria la modificările fiscale și legislative și cum abordează angajatorii recrutarea și retenția într-un an marcat de prudență la nivel de business.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Piaţa muncii, încotro? Explorează noile tendințe la conferința HR 2.0!

 

Un loc special îl vor ocupa în cadrul conferinței și inițiativele de employer branding, dar și modul în care ele pot aduce rezultate remarcabile în organizație. Nu va lipsi nici tema diversității și incluziunii (D&I). Ce îți mai poate atrage atenția din agenda evenimentului: cum te pregătești pentru joburile noi din piața muncii și cum arată inițiativele de succes în ceea ce privește procesele de reskilling și upskilling, într-o lume marcată de un progres fără precedent în inteligența artificială.

Participarea la conferință este gratuită. Te poți înscrie aici la HR 2.0, pe platforma IC Events!

 

Ți-a plăcut articolul Piaţa muncii, încotro? Explorează noile tendințe la conferința HR 2.0? Citește și:

Cu ce procente vor crește salariile în 2024

Ghid pentru o cercetare disciplinară corectă

Cum se redefinește peisajul joburilor part-time

 

Categorii:
AgendaEvenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*