Cele mai bune sfaturi de business de care ai nevoie
Focus

(P) Cele mai bune sfaturi de business de care ai nevoie

Aplică doar ce ți se potrivește!

Nu exista nici o reteta care sa garanteze succesul unei afaceri. Acesta depinde in mare masura de abilitatile antreprenorului de a se adapta mediului de afaceri, de capacitatea acestuia de a lua deciziile potrivite la momentul potrivit, dar si de gradul sau de toleranta la risc.

Atunci cand ai o afacere, primesti multe sfaturi de business din toate partile, insa e de la sine inteles ca nu toate merita urmate. Chiar daca nu sunt rau-intentionate, unele sfaturi pur si simplu nu se potrivesc cu specificul sau strategia business-ului tau. Ca antreprenor, trebuie sa asculti toate sfaturile care ti se dau, sa fii la curent cu toate noutatile (in materie de management, strategie si tehnologie) si sa aplici in afacerea ta doar ce ti se potriveste si ce consideri tu a fi cel mai bine pentru tine.

Iata cateva sfaturi de business de la unii dintre cei mai de succes oameni de afaceri care te pot ajuta sa construiesti o baza solida pentru afacerea ta.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Cele mai bune sfaturi de business vin de la oamenii de succes

Bill Gates, Jeff Bezos, Oprah Winfrey si altii ca ei sunt oameni care au creat imperii de miliarde de dolari esuand si castigand de nenumarate ori in afacerile lor, asadar sunt probabil cei mai in masura sa dea sfaturi.

Citește continuarea în articolul Cele mai bune sfaturi de business de care ai nevoie!

Categorii:
FocusLeadership

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*