Inovatia in business, o necesitate. Cum sa-ti cresti afacerea
Focus

(P) Inovatia in business, o necesitate. Cum sa-ti cresti afacerea

Sa inovezi inseamna sa fii cu un pas in fata

Daca vrei sa te faci remarcat in mediul de business si sa iti cresti afacerea, nu este suficient doar sa investesti in echipa sau in publicitate. Succesul este un cumul de factori, iar printre acestia se numara si urmarirea tendintelor care se contureaza in mediul de afaceri autohton. Inovatia in business este esentiala. Inovatia inseamna progres si statut in mediul de afaceri.

Cuvantul inovatie suna frumos, iar el este bazat, in primul rand, pe cultura inovationala. Astfel, este mai mult decat important sa analizezi oamenii care pot forma aceasta cultura. Un proces de inovatie nu poate exista fara ca oamenii sa isi schimbe mind-set-ul (trad.: gandirea). Oamenii, daca isi doresc sa se dezvolte, trebuie sa iasa din zona de confort si sa gandeasca din noi perspective. Am putea spune ca acest gen de gandire este similara papusilor matrioska.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

De ce este importanta inovatia in business?

Prin inovatie poti aduce un plus de valoare clientilor tai, iar acest lucru te va ajuta sa te faci remarcat. Vei reusi sa fii diferit fata de competitorii tai si sa dezvolti o noua cultura.

Citește continuarea în articolul Inovatia in business, o necesitate. Cum sa-ti cresti afacerea!

Categorii:
FocusLeadership

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*