Dacă lucrezi în domeniul digital, hai să ne cunoaștem!
Focus

Interacționezi cu oameni din domeniul digital?

Hai să ne cunoaștem!

IAB România, asociația industriei de marketing și publicitate online, împreună cu eJobs și iSense Solutions, te invită să iei parte la cercetarea pe care au pregătit-o, prin care își doresc să definească și să identifice nevoile de dezvoltare și de educare a angajaților din domeniul digital.

Prin acest studiu, IAB România și cei doi parteneri își propun să afle necesarul de dezvoltare continuă a angajaților din mediul de comunicare digitală din România, precum și modul de rezolvare a principalelor dificultăți întâmpinate în procesul de recrutare pentru mediul digital.

Astfel, dacă recrutezi oameni pentru acest domeniu sau ești implicat în orice alt proces ce ține de HR, cum ar fi evaluarea angajaților, training și dezvoltare, siguranța sau recompensarea angajaților, ajută-ne cu răspunsurile tale.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Pentru a participa la cercetare și a ne ajuta să înțelegem mai bine care sunt cele mai pregnante nevoi de training și educație, dar și cele mai importante abilități și competențe pe care trebuie să le dețină persoanele care lucrează în domeniul marketingului și al comunicării digitale, te invităm să răspunzi la următorul chestionar: Statutul angajatorilor din mediul de comunicare digitală. Durează doar câteva minute!

Datele pe care care le precizezi în chestionar sunt confidențiale și sunt folosite doar în scopul acestei cercetări.

Categorii:
Focus

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*