team building
Agenda

Importanța unui team building

Pentru echipe fericite și motivate

Ți-ai văzut vreodată membrii echipei fără energie, lipsiți de proactivitate și departe de conceptul de asertivitate? Uneori tot ce le lipsește ca să își redescopere motivația este un team building bine organizat care să lege prietenii adevărate între membrii echipelor și să aprindă idei noi în mințile oamenilor. Pentru că de multe ori cel mai bun mod de a învăța este prin joacă.  

Copilăria, una din cele mai frumoase perioade a vieților noastre, a fost, de asemenea, cea mai importantă perioadă de învățare. Ne-a permis să ne descoperim universul înconjurător prin joacă și multă curiozitate. Dar cine spune că învățarea prin joacă trebuie să se termine la maturitate?

The Go Game ne oferă tot ce ne trebuie pentru un team building de succes, înțesat de jocuri și bazat pe lucrul în echipă. Imaginează-ți o aventură modernă alături de echipa ta! O aventură în care folosirea tehnologiei nu doar că este recomandată, ci este chiar necesară pentru a rezolva misiunile provocatoare.

Starfish Events, care organizează de mai bine de 7 ani evenimente și ateliere pentru angajați, garantează distracția. De asemenea, îți oferă și o adevărată experiență de învățare pentru toți participanții.

 

Ce vor învăța membrii echipei tale într-un astfel de team building?

1. Cine le sunt colegii

Primul și cel mai important lucru este că vor învăța mai multe despre colegii lor. Participând la un team building, membrii echipei tale vor lega prietenii. De asemenea, vor descoperi cu adevărat și cine este acea persoană pe care o văd cel puțin 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână. Dacă tot petrec atât de mult timp împreună la birou, poate ar fi cazul să se cunoască mai bine.   

2. Comunicarea asertivă

Această activitate îi va uni pe membrii echipei tale. Va încuraja în același timp și comunicarea asertivă între ei. Știm cu toții că uneori poate fi dificil să comunici într-un mod eficient cu persoane care poate nu îți împărtășesc valorile și viziunea asupra unor aspecte profesionale. Organizarea unui team building va îmbunătăți relațiile profesionale. Discuțiile nu vor mai fi privite ca o problemă, ci ca o modalitate eficientă de a afla alte păreri.

3. Dezvoltarea abilităților

Prin activitățile puse la dispoziție în aplicația The Go Game, participanții vor învăța sau dezvolta și alte aptitudini necesare responsabilităților la job. Vor deprinde comportamentul de lider și proactivitatea, iar tu, ca manager, vei putea să le remarci progresul în timp real.  

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

4. Încurajarea competiției productive

La finalul activității, fiecare echipă va prezenta rezultatele sale și va fi votată de către celelalte echipe. În acest fel, este încurajată și competiția productivă. Echipele se implică activ pentru a rezolva misiunile într-un mod cât mai creativ pentru a obține victoria.

5. Se vor distra

Ultimul, dar nu cel din urmă beneficiu este, desigur, distracția. Dacă îți dorești să îți vezi echipa râzând din tot sufletul, un team building este cheia succesului. Acest tip de activitate le va oferi o stare generală de fericire. Îi va motiva să vină cu plăcere și entuziasm la birou.

 

Care este următorul pas?

Ai început deja să îți imaginezi cum ar arăta o astfel de activitate pentru tine și echipa ta? Înseamnă că este momentul potrivit să îi contactezi pe cei de la Starfish Events.genție românească de evenimente gamificate, și să puneți la cale un team building memorabil pentru compania ta.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește pe aceeași temă: 

După joacă și răsplată

3 idei pentru echipă care nu te costă nimic

Categorii:
AgendaTeam building

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*