cursuri
Evenimente

Ce evenimente și cursuri nu trebuie să-ți scape în iunie

HR Agenda

Luna iunie vine cu un șir de evenimente, cursuri și traininguri de impact la care să participi. Mai jos am adunat pentru tine evenimentele care-și merită din plin locul în agenda ta. 

 

Ce evenimente și cursuri nu trebuie să ratezi!

13-14.06

ICEE.fest: UPGRADE 100

UNDE: București

PREȚ: 75 – 590 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă ești în căutarea unui eveniment de amploare, unde echipa ta ar putea să se pună la curent cu ultimele noutăți din domeniul tehnologiei și să facă networking de calitate. Este cel mai amplu festival de transformare digitală din regiune, care reunește peste 140 de speakeri, experți, autori de cărți și cercetători.

 

13-14.06

Training de Recrutare, Motivare și Retenție de Personal

UNDE: Cluj

PREȚ: 298 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei descoperi noi informații practice despre rerutare, cu diverse exemple din domenii precum IT, Inginerie, Pharma, Vânzări, HR sau Management. Totodată, vei afla noi canale de sourcing, metode de promovare a joburilor, dar și modalităși prin care să evaluezi angajații.

 

20-23.06

Curs Manager Resurse Umane  

UNDE: Constanța

PREȚ: 690 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să descoperi noi metode de susținere a interviurilor, de realizare a criteriilor de evaluare sau cum să identifici propriul sistem de motivare non-financiară. Mai mult, vei identifica valorile companiei în care lucrezi și vei învăța cum să fii și de partea angajaților, și a managerilor în același timp, fără a avea prejudecăți.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

27.06

Regulament intern – principalul aliat al angajatorului

UNDE: online

PREȚ: 166 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru a afla 14 probleme esențiale la care se va răspunde în cadrul webinarului. Printre acestea se numără clauzele obligatorii în Regulamentul intern, dar și cele recomandabile, aspecte privind programul de lucru al salariaților, dar și reguli privind protecția datelor personale a angajaților în cuprinsul Regulamentului intern.

 

28.06

Workshop: Cum poți să îți crești retenția în echipă

UNDE: București

PREȚ: 90 euro+TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că workshop-ul te va ajuta să-ți dezvolți capacitățile de mentor, astfel încât să asiguri o dezvoltare continuă și productivă a echipei și, implicit, a companiei din care faci parte. Totodată, vei lua parte la exerciții interactive prin care îți vei dezvolta abilitățile de conducere pentru a înțelege mai bine care sunt pașii pentru a integra noii angajați.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

ICEE.FEST: Upgrade 100: Rezervă-ți locul la festivalul dedicat transformării digitale

Cei mai curioși angajați cu privire la salariu

Primii pași ca manager

 

 

 

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*