e-learning employee branding academy
Employer Branding

Employer branding e-learning. Specializează-te online!

Testează gratuit platforma Academiei de Employer Branding

Ultimele luni au fost, cu siguranță, o provocare pentru specialiștii în HR, iar pentru mulți dintre noi asta a însemnat o pauză de la planurile noastre profesionale. Ne-am pus ambițiile în cui și ne-am focusat pe binele angajaților și pe binele companiei. Urmează însă o nouă perioadă dificilă pentru industria resurselor umane, doar că de data asta nu ne mai permitem să ne punem planurile de dezvoltare on hold, nu atunci când acele planuri ne pot ajuta în munca noastră. Alege, în schimb, să devii specialist în brandingul de angajator, înscriindu-te la grupa din toamnă a Employer Branding Academy. Cursurile și certificarea au loc online printr-o platformă inteligentă de e-learning, ceea ce înseamnă că vor fi ușor de integrat în programul tău obișnuit. 

Dacă e prima oară când auzi de Academia de Employer Branding, află că aceasta a intrat în România datorită eJobs la începutul anului 2019. Creată de Universum Global, liderii internaționali în brandingul de angajator, academia a acreditat mai mult de 1.200 de experți în întreaga lume. În România însă există doar 40 de astfel de specialiști deoarece cursurile se organizează doar de două ori pe an, iar grupele sunt limitate ca număr de cursanți. Asta înseamnă că ai o oportunitate unică să te numeri printre primii experți în employer branding, acreditați internațional, la noi în țară. Iar acum o poți face din confortul și siguranța propriei case.

 

Cum funcționează platforma de e-learning

Platforma de e-learning a Academiei de Employer Branding e împărțită în patru module, iar fiecare modul are mai multe lecții, pe care le poți studia pe rând, cum vrei tu și cum îți permite timpul. Ai zece săptămâni la dispoziție să treci prin fiecare lecție până la certificare și o poți face lejer dedicând 20 de minute pe zi cursurilor sau două ore pe săptămână. Tu alegi când și cum studiezi, dar și cât de mult aprofundezi o lecție, fiecare subcapitol având diverse materiale sau exerciții suplimentare, pe care le poți parcurge când ai timp, inclusiv după finalizarea cursurilor. 

Fiecare modul îți pune la dispoziție articole, template-uri și rapoarte pe care le poți salva și consulta oricând, atât înainte, cât și după certificare, și care te vor ajuta în munca ta. În plus, structura cursurilor te ajută să gândești strategic un brand de angajator, de la etapa de cercetare și creație până la implementare și măsurare. 

 

Modulele Academiei de Employer Branding

Primul modul din platforma de e-learning e dedicat beneficiilor pe care ți le poate aduce brandingul de angajator și e cu siguranță cel mai important lucru cu care să începi orice strategie de employer branding. Atunci când știi clar care sunt beneficiile la care te poți aștepta, știi și cum să măsori rezultatele și, cel mai important, cum să convingi top managementul să te susțină în planurile tale. 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Tot în cadrul acestui modul vei învăța cum să creezi profile de candidat, cum să segmentezi și să targetezi persoanele pe care vrei să le recrutezi și cum să evaluezi starea actuală a brandului tău de angajator în termeni de brand awareness, employee experience și în comparație cu competitorii tăi. Lecțiile finale te vor ghida apoi în stabilirea obiectivelor pentru strategia ta și în crearea unui business case pe care să îl prezinți top managementului. 

Modulul doi este dedicat EVP-ului, probabil cel mai important element al unui brand de angajator, iar în modulul trei vei învăța cum să integrezi identitatea nou creată sau optimizată a brandului tău în fiecare element de comunicare important (grafic, video, conținut scris, campanii de advertising, social media etc.)

Ultimul modul întoarce din nou focusul către top management, care trebuie convins nu doar la început, ci pe parcursul întregului proces de creare și implementare a unei strategii de employer branding. Aici vei învăța  cum să îi ții informați pe managerii tăi, ce rezultate trebuie să le prezinți și când, dar și cum să măsori aceste rezultate și cum să îți implici mai departe angajații în promovarea noului vostru brand de angajator. 

 

Testează gratuit platforma de e-learning

Cursurile grupei din toamnă a Academiei de Employer Branding încep pe 25 septembrie, iar până atunci ai ocazia unică de a testa gratuit platforma de e-learning înainte de a decide dacă vrei să te înscrii. O poți testa timp de 7 zile și poți descoperi chiar tu elementele pe care le-am menționat mai sus. Noi îți recomandăm să citești cu atenție primul subcapitol al modulului unu, unde poți afla toate beneficiile brandingului de angajator pentru munca ta, dar și pentru compania ta. În plus, până la finalul lunii, ai acces la promoția Early Bird, care îți oferă 20% discount, reducând taxa de participare de la €2000 la €1600.

 

Lasă-ne datele tale de contact, iar un reprezentant al Employer Branding Academy te va contacta cu mai multe detalii despre cum poți testa gratuit platforma de e-learning. Iar apoi te lăsăm pe tine să te convingi singur!

  Categorii:
  Employer BrandingTraininguri

  Lucrează de 10 ani în Marketing & Advertising, orientându-se mai degrabă pe ceea ce poate face acest domeniu pentru Industria de Recrutare. După ce a finalizat un masterat în Antropologie la Central European University, a realizat că e fascinată de felul în care se creează adevărate comunități în interiorul companiilor. De aici a pornit pasiunea pentru People Management & Company Culture, o pasiune pe care a transformat-o în job în cadrul echipei eJobs România, devenind chiar Specialist acreditat în Brandingul de Angajator în 2019, după ce a absolvit Academia de Employer Branding al Universum Global.

  Leave a Reply

  *

  *