Echipa pe primul loc o lecție de bune practici în Employer Branding
HR Trends

Echipa pe primul loc: o lecție de bune practici în Employer Branding (P)

Ce se întâmplă în familia DAAS

Una dintre cele mai importante concluzii pe care le-am tras la final de 2020, e că o echipa unită face lucrurile să se miște chiar și atunci când o criză îți pune bețe în roate. Fără motivația membrilor ei, fără soluțiile inovatoare scoase din pălărie la greu și fără susținerea reciprocă între oamenii care o compun, anumite obstacole ar fi imposibil de depășit.

Această lecție esențială despre importanța pe care o are echipa a fost deprinsă și de reprezentanții companiei DAAS, lider de piață în proiecte integrate de frig comercial și rafturi pentru retail modern, parte a grupului Epta. Și pentru ca ea să nu treacă nepunctată, au împărtășit-o cu noi prin intermediul mesajului de mai jos. La finalul său vei descoperi și linkuri către două dintre canalele de Social Media pe care cei de la DAAS le folosesc pentru a împărtăși periodic vești despre echipa lor și pentru a sublinia realizările acesteia.

Oamenii DAAS sunt cei care definesc, de fapt, succesul companiei. De peste 25 de ani, ei sunt cei care scriu povestea care ne-a adus pe primul loc în industrie. Și tocmai de aceea, am învățat, în timp, să îi tratăm așa cum merită: ca pe una dintre resursele principale din DAAS și chiar mai mult de atât – ca pe membrii unei mari familii.

 

Echipa DAAS - Employer Branding

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Într-o perioadă în care unitatea echipei are un rol hotărâtor în drumul pe care merge o companie, facem totul pentru a ne asigura că legăturile care se formează atât între departamente, cât și în interiorul acestora, devin indestructibile. Așa că am învățat că principala investiție pe care o avem de făcut este în oamenii care fac succesul să se întâmple: ne străduim să identificăm, să atragem, să stimulăm, să răsplătim și să fidelizăm în viața companiei oameni pasionați, creativi și hotărâți să lucreze împreună pentru a da contur unor proiecte inedite. Iar cu aceștia plănuim mereu să stabilim relații pe termen lung, construite pe stabilitate și încredere.

Învățarea și educația rămân două preocupări constante în echipa DAAS

Pentru că împreună suntem o entitate, fiecare își folosește punctele forte pentru a ne pune misiunea în mișcare: ÎMPREUNĂ ridicăm mereu ștacheta în industria serviciilor de engineering și management de proiect, fără să uităm nicio clipă cine suntem și de unde am plecat. Iar această mentalitate ajunge să fie comună tuturor oamenilor din echipa, pentru că este cea care ne ajută să țintim cât mai sus, învățând din fiecare proiect tot ce avem nevoie pentru a evolua de fiecare dată.

Și deoarece echipa DAAS este personajul principal în povestea noastră, o punem în lumina reflectoarelor de câte ori avem ocazia! Așa că urmărește pagina de Facebook DAAS International Group, dar și contul de LinkedIn al companiei, ca să descoperi mai multe despre oamenii care fac succesul să se întâmple!

Stai cu ochii pe acțiunile DAAS

Echipa DAAS - Employer Branding

Categorii:
HR TrendsUpdate

Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București a dat în 2008 de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de conținut. Iubește în special interviurile realizate cu lideri, antreprenori și specialiști în HR care-i oferă o altă perspectivă, una extrem de aplicată, asupra pieții muncii.

Leave a Reply

*

*