evenimente
Agenda

Descoperă cele mai importante evenimente din luna mai

HR Agenda

Managerii, oamenii de HR sau antreprenorii întotdeauna doresc și trebuie să fie la curent cu cele mai noi schimbări și trenduri din piața muncii. Așa că, noi îți venim în ajutor cu o listă de conferințe, traininguri și evenimente care nu trebuie să-ți scape în luna mai.

 

Uite care sunt cele mai importante evenimente ale lunii!

 

9-12.05

Seminar Național de Securitate și Sănătate în Muncă

UNDE: Poiana Brașov

PREȚ: 833 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei afla mai multe despre monitorizarea stării de sănătate a salariaților, condițiile pentru conducerea mașinii de serviciu în completarea sarcinilor de muncă, dar și obligațiile angajatorilor pentru perioadele cu temperaturi extreme. Totodată vei descoperi cine sunt responsabilitățile de SSM și riscurile psihosociale în noile forme de muncă.

 

16.05

Academia de Recrutare

UNDE: Cluj

PREȚ: 400 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul oferă cursuri de recrutare și sourcing prin intermediul rețelelor de social media. Workshop-urile interactive, ce se vor finaliza cu o diplomă de certificare, îți vor pune la dispoziție cele mai noi și eficiente instrumente pentru a crește rata de succes și a spori eficiența în recrutare.

 

16.05-18.07

Employer Branding Academy

UNDE: București & online

PREȚ: 2000 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

DE CE SĂ MERGI: Pentru că Employer Branding Academy, powered by eJobs și Universum, este singura organizație din România care oferă certificări acreditate internațional de „Expert în Employer Branding”. Prima grupă a academiei va începe cursurile pe data de 16 mai, marcând prima generație de experți certificați în brandingul de angajator din România. Participă și tu la cele 10 săptămâni de cursuri și webinare și numără-te printre primii experți în employer branding de la noi din țară!

 

16-17.05

Excel for HR

UNDE: București

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că prin intermediul acestui workshop vei învăța cum să pregătești datele în mod eficient, vei înțelege mecanismele formulelor și funcțiilor logice și scopul utilizării lor, vei înțelege mecanismele formulelor matriciale. Mai mult, vei învăța cum să folosești instrumentele de analiză și sumarizare a datelor și cum să creezi și personalizezi rapoartele în funcție de nevoile auditorilor.

 

22-23.05

Training de Recrutare, Motivare și Evaluare Personal

UNDE: Iași
PREȚ: 298 euro
ÎNSCRIERI AICI 
DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli informații practice despre recrutare, cu numeroase exemple din domenii precum inginerie, pharma, vânzări, management, HR, accounting sau IT. Vei mai avea ocazia să descoperi noi canale prin care să faaci sourcing, noi metode de recrutare, dar și promovare a joburilor.

 

29.05

The Next Challenges
Leading Better. Leading Differently.

UNDE: București

PREȚ: 240 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI 

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli mai multe despre viitorul leadership-ului și ce provocări ne așteaptă într-o lume atât de schimbătoare. Liderii din companiile de top din România și speakerii internaționali vor explora idei noi și diferite perspective despre cum să lucrezi mai bine cu oamenii din organizația ta.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Burnout: Provocarea profesioniștilor de azi

Ce întrebări să îți pui înainte să ajungi la burnout

Ghid complet de salarizare: ce trebuie să știi

Categorii:
AgendaEvenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*