employer branding academy romania ejobs
Focus

Cum să devii expert certificat în Employer Branding

Employer Branding Academy începe în mai

La începutul lunii martie, în cadrul masterclass-ului dedicat branding-ului de angajator, HR World: Brand Makers, am avut ocazia să îl cunoaștem pe Karl-Johan Hasselström, Global COO-ul Universum și speaker-ul principal al evenimentului, care ne-a povestit mai multe despre Employer Branding Academy.

În cadrul masterclass-ului, acesta ne-a oferit o mulțime de insight-uri esențiale pentru zona de Employer Branding, dar ne-a și dat o veste grozavă pentru toți specialiștii în HR din țară. Împreună cu eJobs, echipa Universum urma să aducă în România singura Academie de Employer Branding din lume care oferă certificări recunoscute internațional de „Expert în Employer Branding”.

„În ultimii ani a devenit tot mai evident interesul specialiștilor în HR din România pentru zona de Employer Branding”, recunoaște Bogdan Badea, CEO eJobs. „Vedem din ce în ce mai multe anunțuri de la diverse companii care caută specialiști în branding-ul de angajator și, totodată, vedem și numărul extrem de mic de candidați pregătiți pentru zona asta. Așa că anul acesta ne-am propus să le oferim profesioniștilor din HR șansa de a deveni cu adevărat Experți în Employer Branding.”

 

Employer Branding Academy

Prima grupă a Academiei de Employer Branding powered by eJobs va începe cursurile pe data de 16 mai, iar înscrierile se vor închide pe 10 mai. Programul de training va dura nouă săptămâni și va avea loc parțial în Capitală și parțial online, prin intermediul unor webinare. Astfel, pentru prima oară în România, specialiștii în HR vor putea obține certificări recunoscute internațional de „Expert în Employer Branding”.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Dacă și tu ești interesat(ă) să participi la Employer Branding Academy, află că taxa de participare este de €2000 și include: accesul la cursuri, la materiale online, la o comunitate de experți din toată lumea, certificarea internațională, plus multe alte experiențe. 

 

Experți internaționali în Employer Branding

Universum are peste treizeci de ani de experiență în Employer Branding, colaborând cu peste 2000 de companii recunoscute internațional și contribuind la transformarea brand-urilor de angajator ale acestora. În plus, Universum este singura companie din lume care oferă certificări recunoscute internațional de „Expert în Employer Branding”, pregătind până acum peste 1000 de profesioniști în HR specializați în branding-ul de angajator.

Pentru a afla mai multe despre Employer Branding Academy și cum se vor desfășura primele grupe din România, lasă-ne datele tale de contact în formularul de mai jos!

AFLĂ TOTUL DESPRE ACADEMIE

  Categorii:
  Focus

  Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

  Leave a Reply

  *

  *