cursuri
Agenda

Ce cursuri sau training-uri au loc în luna august și nu trebuie ratate

HR Agenda

Luna august a sosit și te întâmpină cu training-uri și cursuri pe care trebuie să le treci în calendar. Le ai pe toate în acest articol tocmai ca să nu-ți scape niciun eveniment important! Află din rândurile de mai jos detalii despre locul de desfășurare, perioada în care se țin, dar și de ce e important să participi la ele.

 

06-07. 08

Curs de Time Management 

UNDE: București 

PREȚ: 490 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă ești mereu pe fugă, rezolvi lucrurile pe ultima sută de metri și ai vrea să ai o strategie de eficientizare a modului de utilizare a timpului. Vei învăța să-ți prioritizezi activitățile, timpul și relațiile cu ceilalți. 

 

9.08 (înscrierile au loc până la această dată)

Curs Inspector Salarii

UNDE: București

PREȚ: 800 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ TE ÎNSCRII: Pentru că acest curs se adresează celor care doresc să lucreze în domeniu sau o fac deja însă doresc să aprofundeze cunoștințele detaliate legate de salarizare. Cursul este recunoscut la nivel național și internațional, fiind acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

 

17-18.08

Manager performant

UNDE: București

PREȚ: 240 euro

ÎNSCRIERI AICI

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să dobândești competențe în organizare, planificare, coordonare, motivare, delegare, comunicare sau abilitatea de a gestiona schimbări. Totodată, vei înțelege structura organizației și modul în care influențează o companie munca unui manager.

 

14.08 (înscrierile au loc până la această dată, durata cursului – 1 lună)

Curs Inspector Resurse Umane

UNDE: București

PREȚ: 800 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ TE ÎNSCRII: Pentru că acest curs este format dintr-o parte teoretică susținută de foarte multe aplicații practice. Astfel, vei înțelege mecanismul de funcționare al departamentului de resurse umane în relația cu autoritățile publice. După ce vei termina acest curs vei putea profesa ca inspector de resurse umane. Diploma pe care o vei obține este recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

 

24-25.08

Leadership de Înaltă Performanță

UNDE: București

PREȚ: 220 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înțelegi practicile liderilor puternici, dar și să-ți îmbunătățești performanța personală. De asemenea, vei învăța să-ți organizezi și gestionezi propriile priorități, dar și să devii un lider care deleagă task-urile într-un mod eficient. 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Business fără frică

Schimbarea de paradigmă

Ce greșeli să eviți dacă ești manager

Categorii:
AgendaEvenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*