curs resurse umane
Evenimente

5 evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în iulie

HR Agenda

Specialistul în HR este persoana care înțelege procesul de management al talentelor, dar și strategia de afaceri. Dacă vrei să-ți îmbunătățești abilitățile sau să dobândești unele noi, atunci un curs resurse umane te poate ajuta. Iar luna asta vine cu mai multe evenimente de interes atât pentru oamenii din HR, cât și pentru manageri sau antreprenori. Uite ce curs de resurse umane sau training nu trebuie să-ți scape în luna iulie.

 

Ce cursuri de resurse umane sau traininguri nu trebuie să ratezi!

 

9.07

Training Leadership

UNDE: Timișoara

PREȚ: 348 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să-ți dezvolți abilitățile de lider și să vezi cum poți influența și coordona mai bine echipa, dar și cum poți rezolva cât mai repede conflictele apărute în echipă. Mai mult, te vei cunoaște mai bine și vei învăța să deții controlul emoțiilor, atât cele pozitive, cât și cele negative.

 

11-14.07

Curs de Inspector Resurse Umane

UNDE: București

PREȚ: 690 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă îți dorești ca, pe lângă diploma acreditată de Inspector Resurse Umane, să cunoști tot ce implică activitatea acestui rol, să afli cum se operează în Revisal, să întocmești toate prevederile Codului Muncii, dar și să-ți însușești metode moderne de lucru.

 

15-16.07

Training de Recrutare, Motivare și Retenție de Personal

UNDE: Cluj-Napoca

PREȚ: 298 euro

ÎNSCRIERI AICI

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

DE CE SĂ MERGI: Pentru că un astfel de curs resurse umane îți oferă informații practice despre recrutare, cu numeroase exemple din domeniile: IT, Inginerie, Pharma, Vânzări, HR sau Accounting. Vei descoperi noi canale prin care să faci sourcing, noi metode de recrutare, de promovare a joburilor, dar și strategii de motivare și retenție a personalului.

 

18-19.07

Curs Time Management

UNDE: București

PREȚ: 1.402,48 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că acest curs include exerciții practice individuale și de grup pentru o însușire cât mai completă a cunoștințelor, tehnicilor și abilităților utilizate frecvent în time management. Mai mult, conține noțiuni clare și verificate de-a lungul timpului ce ajută cursanții să-și atingă obiectivele.

 

12.07

TRAIN YOUR BUSINESS

UNDE: Brașov

PREȚ: 300 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vei avea oportunitatea să cunoști 80 de persoane din diverse domenii de activitate. Pe lângă asta, participanții vor afla informații noi despre managementul echipelor.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Ia învățarea în propriile mâini 

Cursuri de dezvoltare profesională pentru echipa ta

Managementul performanței sau performanța managementului 

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*