Modalități inspirate prin care-ți poți comunica brandul de angajator (P)
HR Trends

Modalități inspirate prin care-ți poți comunica brandul de angajator (P)

Decathlon îți sare în ajutor!

Nu orice om din echipa ta este un recrutor, dar fiecare poate reprezenta o parte integrantă a procesului de construire a brandului de angajator. Acest lucru se datorează faptului că potențialii candidați au încredere în membrii echipelor pentru a culege informații legate de modul de lucru în companie. Iar corporațiile cotate ca fiind cele mai atractive pentru candidați sunt în majoritatea cazurilor cele care investesc în oamenii lor. De obicei, talentele din piață caută imagini online și date despre business înainte de a aplica la un job. Prin urmare, un brand de angajator pozitiv va atrage candidații de top și cei mai buni absolvenți pentru toate joburile scoase la bătaie. Iar cadourile corporate sunt un excelent instrument pentru îmbunătățirea și promovarea brandului de angajator.

Dacă te tentează în această perioadă să inițiezi un astfel de demers, prin intermediul căruia să le mulțumești oamenilor din echipă la final de an pentru tot efortul depus, dar și să readuci starea de bine în echipă aliază-te cu Decathlon și transmite un mesaj concret de apreciere. Cadourile corporate Decathlon amintesc continuu oamenilor de modul în care sunt prețuiți și apreciați la locul de muncă și, în plus, astfel de daruri sportive contribuie serios la consolidarea brandului de angajator. Contribuie la starea de bine a angajaților tăi și ajută-i să înceapă noul an cu un tonus mai bun și o energie debordantă!

 

cadouri personalizate Decathlon

Primul pas înspre un stil de viață sănătos în echipă începe cu oferirea cadourilor potrivite!

 

Cât durează până intri în posesia produselor care-ți pot consolida brandul de angajator

Te gândești că poate, fiind deja decembrie, ai pierdut trenul pentru aceste Sărbători? Nu e tocmai așa! Termenul de livrare al comenzilor este de 2-3 zile în cazul produselor aflate în stocul Decathlon intern din România și 14 zile pentru produsele care sosesc din depozitele internaționale. La acestea se mai adaugă termenul de branduire, care durează cel puțin 2 zile și poate crește în funcție de complexitatea personalizării.

 

Personalizare pe alese oferită de Decathlon pentru cadourile corporate

Cadourile corporate nu sunt complete dacă nu sunt și personalizate cu logo-ul, numele companiei, un slogan sau chiar numele membrului echipei care urmează să-l primească. Iar Decathlon oferă toate tipurile de personalizare pentru a obține la final cadourile sportive potrivite pentru oamenii tăi:

 • Broderie
 • Transfer termic
 • Serigrafie
 • Gravură

 

Cadouri corporate care readuc starea de bine în echipă

Opțiuni ai din belșug în cataloagele Decathlon B2B, însă dacă vrei să oferi cadouri utile, care invită la mișcare și sunt în acord cu anotimpul, te poți orienta către articole de îmbrăcăminte și accesorii specifice sezonului rece (bluze de corp, polare, căciuli, mănuși, termosuri, rucsacuri). În funcție de preferințe, aproape orice articol poate fi branduit. Produsele textile personalizate se află în topul comenzilor B2B, iar procedeul cel mai des ales este broderia. Aceasta are o excelentă durabilitate în timp, iar aspectul final este unul deosebit.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Cadouri corporate Decathlon

Dacă-ți dorești să oferi cadouri sportive personalizate care să treacă negreșit testul timpului orientează-te către broderie!

 

Și pentru copiii oamenilor din echipe poți pregăti surprize personalizate, căștile de schi sau snowboard, trotinetele și skateboard-urile fiind în cazul acestora cele mai solicitate. Mai jos găsești o listă cu și mai multe idei de cadouri sportive numai bune de personalizat ce pot aduce starea de bine în echipa ta la final de 2021:

 • Sticlă de apă/ Cană
 • Geacă sau Hanorac
 • Gantere
 • Sanie
 • Minge
 • Covorașe de Yoga
 • Palete de Ping Pong
 • Ochelari personalizați
 • Cupe/Medalii
 • Card Cadou branduit
cadouri personalizate cu numele angajatului Decathlon

Optează pentru cadouri sportive ce pot fi folosite atât în drum spre job, cât și în timpul liber!

Orice persoană se simte apreciată atunci când primește un cadou. Și fix din acest motiv, și cadourile corporate funcționează animând atmosfera la job și sporind motivația personalului. Astfel de surprize oferite oamenilor din echipă reprezintă o dovadă tangibilă a faptului că munca și rezultatele lor la job sunt recunoscute și apreciate. Cadourile corporate au un impact puternic mai ales atunci când sunt percepute de către destinatar ca un efort deosebit depus. De asemenea, actul în sine al dăruirii de cadouri reprezintă o bună modalitate de a oferi recunoaștere celor care ajută business-ul să treacă cu bine peste orice obstacol. Ai o întrebare referitoare la programul Decathlon B2B? Trimite un e-mail la adresa dedicată: [email protected].

 

Dacă ți-a plăcut acest articol despre modul în care cadourile personalizate Decathlon îți pot întări brandul de angajator, citește și:

Cum aduci distracția în echipă înainte de vacanță

Stiluri de delegare pe care le poți aborda chiar de azi

De ce e important să dezvolți chiar acum leadership-ul asertiv

Categorii:
HR TrendsUpdate

Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București a dat în 2008 de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de conținut. Iubește în special interviurile realizate cu lideri, antreprenori și specialiști în HR care-i oferă o altă perspectivă, una extrem de aplicată, asupra pieții muncii.

Leave a Reply

*

*