Ce evenimente din ianuarie nu trebuie să ratezi
Agenda

Descoperă cele mai importante evenimente din ianuarie

HR Agenda

Prima lună a anului îți aduce un șir de evenimente la care trebuie să participi, mai ales dacă ești manager, antreprenor sau lucrezi în HR. Iar dacă încă nu ți-ai făcut planul pentru ianuarie, îți venim în ajutor cu o listă de cursuri și traininguri pe care trebuie să ți le treci în agendă. Iată câteva evenimente pe care nu trebuie să le ratezi luna asta!

 

26-27.01

Business Process Management

UNDE: București

PREȚ: 240 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli sau să aprofundezi noțiunile de Business Process Management, mai exact, vei avea la dispoziție mai multe informații despre ce înseamnă managementul organizației prin procese. Participanții vor descoperi modalitatea de a defini componentele organizației pornind de la viziunea acționarilor/managemantului și dorințele clienților.

 

26-27.01

Leadership & Performance Summit

UNDE: Alba Iulia

PREȚ: 250-380 lei

ÎNSCRIERI AICI

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

DE CE SĂ MERGI: Pentru că este unul dintre cele mai mari evenimente de business. Ce vei afla? Mai multe despre leadership, acțiune, curiozitate, determinare, plan de acțiune, beneficii exclusive și vei avea parte de networking.

 

31.01-03.02

Curs Manager Resurse Umane

UNDE: București

PREȚ: 690 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul va combina armonios teoria cu practica și vei avea posibilitatea să susții interviuri de selecție, vei realiza criterii de evaluare și vei identifica propriul sistem de motivare nonfinanciară. Mai mult, îți vei crește capacitatea de adaptare la diverse situații cu care te confrunți în compania ta.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cu salariul pe masă la interviu

Cu ce se va preocupa HR-ul în 2019

Șapte trenduri în HR pentru 2019

Categorii:
Agenda

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*