evenimente
Agenda

Câteva evenimente pe care nu trebuie să le ratezi în aprilie

HR Agenda

Dacă faci parte din comunitatea oamenilor de HR din România, atunci nu trebuie să ratezi câteva evenimente din luna aprilie. Ca să-ți ușurăm munca, am selectat câteva dintre acestea:

 

16.04

Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate

UNDE: București (RO)

PREȚ: 890 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că vor fi aduse în discuție diverse probleme controversate ale momentului: contribuții, impozit micro, TVA split, PFA, drepturi de autor sau dividende. Speakerii conferinței garantează o înțelegere completă a modificărilor legislative din ultima perioadă și, de asemenea, vor furniza soluții fiscal-contabile puțin cunoscute, dar acceptate de inspectorii ANAF.

 

17-18.04

Plan Creativ de Onboarding

UNDE: București (RO)

PREȚ: 575 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli mai multe despre importanța procesului de onboarding în retenția angajaților. Printre subiectele discutate se numără: rolul HR-ului în integrarea noilor angajați, instrumentele folosite (atât soluții online, cât și offline), dar și cum putem include gamificarea în procesul de integrare. La finalul work-shop-ului vei învăța cum să derulezi un plan creativ de onboarding pentru a avea o strategie de integrare a noilor colegi.

 

19-20.04

HR International Conference

UNDE: Cluj-Napoca (RO)

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

PREȚ: 700 euro (variabil)

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli mai multe despre resursa umană de la experți internaționali în HR, dar și din alte domenii conexe. De asemenea, vei avea parte de studii de caz practice, interactive, de pe urma cărora vei avea multe de învățat și-ți vei face o imagine amplă asupra domeniului.

 

23.04

Seminarul Național de Evaluare, Comunicare și HR

UNDE: București (RO)

PREȚ: 499,8 lei

ÎNSCRIERI AICI 

DE CE SĂ MERGI: Pentru că subiectele sunt axate pe problemele practice mai puțin cunoscute, legate de procedurile pe care un om de HR trebuie să le urmeze. Printre acestea se numără comunicarea deciziilor manageriale, evaluarea salariaților și importanța dezvoltării planului de succesiune în business.

 

26.04

Zoom IN

UNDE: Cluj-Napoca (RO)

PREȚ: 367 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă ești manager sau lucrezi în HR și vrei să fii la curent cu ultimele noutăți. Tema evenimentului include provocări cu care se confruntă oamenii de HR și managerii: procesele de HR devin mai rigide pentru un mediu de business mult prea dinamic. Subiectul principal al acestei ediției este experiența angajaților.

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*