Office Cadou Pass Sodex
Agenda

Sunt cadouri pe care chiar nu se face să le faci angajaților

Orice recrutor știe că nu poți să faci orice cadou angajaților. Chiar dacă e vorba de ceva ce își doresc, s-ar putea să fie ciudat să-l primească din partea firmei.

Poate colega nouă își dorește un epilator. Dar oare e OK să-i faci cadou din partea companiei un astfel de obiect? Și poate colegul din dreapta ta visează la un aparat de masaj. Nu ar fi straniu să-i spui: „Sărbători fericite! Ți-am luat asta, am auzit că e bun și pentru frământat cozonacul”? Probabil că da, mai ales venind din partea managementului.

Așa că nu mai bine îi lași pe ei să-și cumpere ce își doresc? Tu ai scăpa de griji și i-ai ajuta să-și îndeplinească dorințele de Crăciun. Din fericire, există Cadou Pass, soluția ta pentru perioada sărbătorilor.

La ce ne referim? Cadou Pass sunt tichete pe care le poți face cadou angajaților de Crăciun, și nu doar lor, ci și copiilor acestora (cei sub 18 ani). Și ghici ce: poți oferi până la 150 lei pentru fiecare angajat sau copil. Iar asta nu-i tot.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Cu tichetele Cadou Pass de la Sodexo, ai multe avantaje pe care ar fi păcat să le ratezi: ai 100% deductibilitate fiscală, 0 taxe, nu doar pentru companie, ci și pentru angajați, și 67.000 de magazine partenere. În plus, e atât de simplu să economisești. Dacă nu ne crezi pe cuvânt, pe tichetesodexo.ro poți să calculezi și să vezi cât economisești față de alte cadouri oferite angajaților în alte perioade ale anului.

Și știm cu toții cât de aglomerată e luna decembrie. Întâlniri, ședințe, taskuri și din nou taskuri. Iar pe lângă toate lucrurile pe care le ai de făcut, trebuie să te ocupi și de cadourile pentru angajați, pentru că sărbătorile vin mai repede decât crezi și parcă vezi că mâine te trezești cu colindătorii la ușă.

Cu Sodexo însă, poți să-ți comanzi tichetele-cadou chiar azi ca să scapi de griji în perioada următoare. Le comanzi acum și ajung la tine oricând vrei, fără să îți pierzi timpul depozitându-le. În plus, dacă ești norocos, câștigi un cadou pentru întreg biroul!

Nu-i așa că sună bine? Află mai multe pe tichetesodexo.ro.

Categorii:
Agenda

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*