conferinte-workshopuri
Agenda

Ce conferințe și workshop-uri nu trebuie să ratezi în februarie

HR Agenda

Lucrezi în resurse umane și ești preocupat de oamenii din echipa ta și de satisfacția lor la locul de muncă? Atunci nu trebuie să lipsești de la cele mai importante conferinte și workshop-uri din luna februarie. Cu ajutorul lor îți vei îmbogăți cunoștințele despre oameni, dar și din zona administrativă a resurselor umane!

 

Uite ce conferinte și workshop-uri nu trebuie să ratezi!

 

6-7.02

HR Business Partner

UNDE: București 

PREȚ: 2.000 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că după finalizarea acestui workshop vei putea să construiești relații mai eficiente în cadrul organizației, să profiți mai mult de funcția de HR. Totodată, vei reuși să creezi o strategie de HR cu ușurință și să-ți dezvolți capacitatea și potențialul ca lider în resurse umane.

 

7.02

Seminarul Național de Salarizare și Contribuții

UNDE: București

PREȚ: 790 lei + 19% TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli soluțiile celor mai controversate probleme de salarizare în contextul actual. Dar să descoperi și o analiză profesionistă a implicațiilor modificărilor legistive din 2020. Totodată, vei cunoaște exemple de spețe sensibile și previziuni pentru anul acesta.

 

17-18.02

Training de Recrutare, Motivare și Retenție

UNDE: Sibiu 

PREȚ: 298 euro

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să descoperi idei și soluții pentru a construi o legătură solidă între membrii echipei tale. Vei afla, totodată, și informații practice despre recrutare, cu numeroase exemple din domenii precum Inginerie, Pharma, Vânzări, Management, HR sau Producție. Nu în ultimul rând, vei pleca acasă cu câteva strategii proaspete de motivare și retenție a angajaților cu potențial.

 

18-20.02

Comunicare organizațională

UNDE: București

PREȚ: 690 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru a afla și exersa tehnici de ascultare activă, dar și cum să construiești și să gestionezi echipe bazate pe încredere. Totodată, te vei pune la curent cu noi tehnici de prevenire și aplanare a conflictelor din echipă și vei înțelege diferențele dintre generații și modalitățile de remediere a decalajelor dintre acestea. De asemenea, vei lucra la skill-urile de comunicare și cooperare.

 

27.02

LEAP

UNDE: București 

PREȚ: 199 euro+TVA 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli noile strategii prin care să atragi și să reții talentele, dar și cum să îmbunătățești abilitățile esențiale în 2020, precum creativitatea sau leadership-ul. Discursurile speakerilor vor fi construite în jurul acestor noțiuni: învățare, explorare, aplicare, joc. De asemenea, te vei familiariza cu noi metode de gestionare a echipelor formate din oameni diferiți. 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Outsourcing  în HR! Avantaje și dezavantaje

Cum arată o zi din viața unui inginer?

Lecția de leadership #HRTrends

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*