She Did It Eveniment Ziua Internațională a Femeii
Agenda

SHE DID IT, eveniment dedicat femeilor de afaceri

BWFR sărbătorește Ziua Internațională a Femeii

Business Women Forum Romania (BWFR) și Ambasada Statului Israel organizează un eveniment special dedicat Zilei Internationale a Femeii – She Did It. Inițiativa, ce va fi găzduită de Willbrook Platinum, pe data de 7 martie, începând cu ora 17:00, este dedicată femeilor care au reușit în diverse aspecte ale vieții – realizări importante, depășirea unor crize personale sau obiective de afaceri.  Drept urmare, BWFR și Ambasada Statului Israel au invitat la acest eveniment câțiva speakeri distinși cu povești remarcabile.

Printre invitatele care vor lua parte la evenimentul She Did It se va afla și Ilanit Melchior, din Israel – Director de Turism pentru Autoritatea de Dezvoltare din Ierusalim (JDA).

Cred în puterea femeilor antreprenor de a da naștere unor spirite inovatoare și de a susține creșterea economică a României. Prin urmare, am invitat un speaker special pentru a împărtăși câteva dintre valorile pe care le aplică în munca de zi cu zi, pentru a le inspira pe femeile antreprenor din comunitatea BWFR și nu numai, și pentru a crea o punte pentru viitoare colaborări”, a declarat Excelența  Sa, doamna Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel în România.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇


Evenimentul de anul acesta va găzdui și o nouă ediție a târgului „Made in Womania”, ce va include designeri BWFR din diverse domenii. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina She Did It Romania.


BWFR este o organizație non-profit înființată în 2015, ce reunește 3.000 de membre – proprietari de companii, manageri din mediul corporate, deținători de ONG-uri și startup-uri.

Categorii:
Agenda

Leave a Reply

*

*