Update

Biz a lansat Digital Report 2018

Radiografia industriei de digital din România

La Social Media Summit București, echipa Biz a a lansat Digital Report 2018. Ajuns la a doua ediție, raportul prezintă o radiografie complexă a industriei de digital din România, cu analize despre tendințele și evoluțiile pieței de digital și opinii ale specialiștilor.

Cele mai așteptate sunt listele cu informații la zi despre principalele agenții de digital din piață și listele cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă.

Ediția din acest an prezintă și topul celor mai urmăriți vloggeri și instagrammeri, precum și o analiză despre cei mai influenți bloggeri și vloggeri, clasament condus de Cabral Ibacka și Cristian Manafu în categoria blogging, și de Matei Dima (BRomania) în categoria vlogging.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

BIZ Digital Report 2018

Ce cuprinde Digital Report?

  • Analiză: Transformarea lumii digitale
  • La ce să ne așteptăm de la digital marketing în 2018?
  • Trenduri strategice în tehnologie  și decizii de business în 2018
  • GDPR în era digitală
  • Profilurile a peste 30 de agenții digitale (informații despre servicii oferite, echipă, management, acționariat, portofoliu de clienții, campanii dezvoltate, premii)
  • Campionii blogosferei: Cine sunt cei mai influenți bloggeri?
  • Campionii vlogosferei: Cine sunt cei mai influenți vloggeri?
  • Top 50 vloggeri români
  • Blogosfera din România: bloguri generaliste, bloguri de fashion & beauty, bloguri culinare, bloguri de tehnologie, bloguri de turism, bloguri despre relații de cuplu, bloguri de sport și stil de viață sănătos, bloguri de design, bloguri de cinema, bloguri de cultură, bloguri de lifestyle.
  • Top 30 conturi de Instagram

Digital Report 2018 este un proiect Biz Agency, realizat cu sprijinul Zelist Monitor și Screen Native. Poate fi comandat atât în format tipărit, cât și sub forma unui pdf online pe site-ul Revistei Biz.

Categorii:
Update

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*