workplace
Traininguri

Descoperă Romanian Workplace Management Forum!

Idei pentru a reduce costurile cu spațiul de lucru

Când vrei să fii în pas cu tendințele ce vor modela în viitorul apropiat mediul de lucru, cel mai potrivit este să afli de la manageri și specialiști în facility management și resurse umane, arhitecți și alți profesioniști din domeniu. Romanian Workplace Management Forum care va avea loc pe 16 aprilie, în București, aduce speakeri internaționali care îți vor spune cum să-ți optimizezi spațiul de lucru.

Pentru a-ți reduce costurile de la birou, ia în calcul câteva tendințe printre care: optimizarea spațiului dedicat angajaților, adaptarea mediului de lucru pentru generațiile Z și Millennials, creșterea spațiului dedicat muncii în echipă și răspândirea modelelor de lucru flexibile.

 

Avantajele Romanian Workplace Management Forum

Vei înțelege cât de important este mediul de lucru în atragerea și reținerea talentelor în contextul crizei actuale de personal, în menținerea forței de muncă agile. Un spațiu de lucru gândit în funcție de nevoile echipei sprijină comunicarea, interacțiunea și colaborarea, determină creșterea creativității în organizație și generează valoare adăugată, activează managementul schimbării și, nu în ultimul rând, susține strategiile de afaceri

Vei afla cum poate fi folosit mediul de lucru în mod eficient, pentru a servi scopului și imaginii organizației sau pentru a iniția procese de schimbare benefice.

Vei discuta despre tendințele care vor modela mediul de lucru cu speakerii internaționali:

  • ALEXANDER ATHANASSOULAS, președinte și CEO STIRIXIS Group
  • ANDA MANU, office designer și leading architect, fondator al AMA Design
  • JAMES ANDREW PINDER, cofondator și director 3edges
  • PROF. ALEXANDER REDLEIN, Universitatea Tehnologică Viena
  • VIRGIL TORNOREANU, Managing Partner Vox Property Group

Trei dintre cele mai importante firme din România (OMV Petrom, Banca Comercială Română și Groupe Renault România) vor prezenta proiecte, studii de caz și bune practici legate de mediul de lucru.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Pe cine vei întâlni la Romanian Workplace Management Forum: directori generali, antreprenori, facility manageri și corporate real estate manageri, HR manageri, HR Business Partners, proprietari de clădiri, dezvoltatori și property manageri, furnizori de spații de co-working, furnizori de mobilier și echipamente pentru mediul de lucru, furnizori de soluții IT, arhitecți și designeri de interior, consultanți în domeniul workplace.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și despre:

Dezvoltă competențe în Workplace, Property și Facility Management

Dacă am da libertate angajaților noștri?

 

Categorii:
Traininguri

După absolvirea Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București, a lucrat timp de 8 ani în presa scrisă, în PR și în marketing pentru o companie de recrutare. În 2016 a simțit că e momentul pentru o nouă provocare în carieră și s-a alăturat echipei eJobs și ulterior și echipei We Are HR. În portofoliul său se află articole pe subiecte precum modificările legislative în domeniul muncii, cultură organizațională, leadership, employer branding, precum și interviuri cu specialiști în HR și manageri de companii.

Leave a Reply

*

*