leadership
Evenimente

Cele mai noi tehnici de leadership

Conferința “The next challenges: Leading better. Leading differently”

Strategii de leadership, coaching de echipă, dezvoltare organizațională, valorificarea conflictelor la locul de muncă și tehnici de motivație sunt câteva dintre temele care vor fi dezvoltate în cadrul conferinței “The next challenges: Leading better. Leading differently”, organizată de Human Invest pe 29 mai.

Evenimentul, care marchează aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanță pe piața locală, reunește CEO și directori de HR din companii de top din România, speakeri internaționali și consultanți locali.

Printre specialiștii care vor susține cele patru workshop-uri se numără:

Susan Fowler, Senior Consulting Partner The Ken Blanchard Companies și co-autoarea programelor Self Leadership și Motivația Optimă, va vorbi în cadrul conferinței despre impactul în business al unei culturi organizaționale bazate pe self-leadership. Cu peste 30 de ani de experiență în consultanță, training, coaching și cercetare, ea este autoarea a două best-seller-uri internaționale: “Noua știință a motivării. Cum să conduci, să energizezi și să implici prin Metoda Motivației Optime” și, împreună cu Ken Blanchard, “Self Leadership and the One minute Manager”.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Chris Nel, co-fondatorul Quest Leadership și facilitator Certified Master Kouzes & Posner, va vorbi despre cum să adaptezi o organizație în vremuri haotice, pe baza experienței sale în proiecte de schimbare strategică pentru companii din Fortune500.

Conferința va continua cu două paneluri în care managerii unor companii de top din România vor vorbi despre rolul leadership-ului în susținerea schimbărilor strategice în companiile pe care le reprezintă: Daniela Bodîrcă, CEO – Unicredit Leasing, Diana Năstase, HR Director FLEX, Fragiski Melissa, Human Resources Director Vodafone, Violeta Neniță, Store Manager IKEA Băneasa, Virgil Șoncutean, CEO Allianz-Tiriac Asigurări, Marian Popa, CEO Deutsche Bank Technology și Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Evenimentul este susținut de Cariere și HR Manager, iar printre partenerii evenimentului se numără eJobs , HR Club, Profit.ro, Paprika Events, Publica, Curtea Veche, ICF Romania și Catalyst.

Poți afla mai multe informaţii despre conferință aici.

Categorii:
Evenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*