Rezervă-ți loc la SAP HR Day, unul dintre evenimentele lunii iunie!
Agenda

Rezervă-ți rapid loc la SAP HR Day, unul dintre evenimentele lunii iunie! (P)

#SustainableHR în lumina reflectoarelor

Pentru profesioniștii în HR, cerințele jobului sunt într-o continuă evoluție și, din acest motiv, conferințele pe zona de resurse umane reprezintă un instrument vital pentru a rămâne la curent cu cele mai recente și mai importante tendințe. Iar una dintre aceste conferințe de neratat este SAP HR Day despre care îți povestim mai multe în cele ce urmează!

 

 

Probabil a trecut ceva timp de când n-ai mai făcut networking live cu specialiști din domeniul HR-ului și nu ai mai dezbătut subiectul sustenabilității în domeniu. Dacă îți era dor de o reuniune în toată regula la care vor fi prezenți în rol de speakeri reprezentanți de la companii importante precum SAP, Profi, BCR, PwC, Blue Projects, NTT Data Romania, Carrefour sau RedPoint Software Solutions, rezervă în calendar data de 9 iunie. Evenimentul SAP HR Day se desfășoară în intervalul orar 11 – 16, la Point Hub București pe Strada General Eremia Grigorescu, nr. 10, iar o parte dintre sesiuni vor fi susținute în limba engleză.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Ce te așteaptă la SAP HR Day?

Pornind de la subiectul Sustainable HR vei avea ocazia să descoperi principiile transformării durabile susținute de tehnologie a departamentului de HR, dar și modul în care se poate conecta soluția SAP SuccessFactors cu obiectivele de dezvoltare durabilă publicate de Organizația Națiunilor Unite.

De asemenea, vei putea interacționa cu numeroși profesioniști în HR din România, printre aceștia numărându-se:

  • clienți SAP care vor împărtăși experiența lor în transformarea digitală a resurselor umane, pentru că #SharingIsCaring
  • parteneri SAP implicați activ în implementarea soluției SAP SuccessFactors
  • reprezentanți ai HR Club
  • experți regionali SAP care vor aborda teme precum: Future of Work, Employee Experience, Sustainable HR și Data-Driven HR

SAP HR Day Bucuresti 2022

Alte subiecte interesante care vor fi atinse în cadrul discuțiilor din cadrul evenimentului SAP HR Day:

  • Cum s-a transformat sustenabilitatea dintr-un nice-to-have într-o necesitate
  • Ce impact asupra organizațiilor are transformarea digitală în zona de HR
  • Strânsa legătură dintre recrutare și obiectivele de dezvoltare sustenabilă din agenda ONU

Ești curios să afli care este conceptul evenimentului? 8 sesiuni x 20 minute + networking & food, iar agenda completă SAP HR Day poate fi consultată aici.

Categorii:
AgendaEvenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*