MBA
Dezvoltare personala

Excelență profesională pentru retenția angajaților de top

Deprinde abilități de lider la COTRUGLI Business School

Îți dorești să urmezi un MBA care să-ți ofere ocazia de a avea o abordare strategică asupra business-ului și de a-ți adapta abilitățile la provocările din piața muncii? Vrei să faci parte dintr-o comunitate de afaceri regională prestigioasă și să conduci carierele angajaților de top către următorul nivel?

COTRUGLI Business School te poate ajuta să faci acest lucru și chiar mult mai mult. O lungă tradiție, cea mai mare rețea profesională de afaceri din Europa de Est, lectori renumiți și un program unic care oferă cunoștințe actuale și aplicate – toate acestea sunt oferite de COTRUGLI Business School. Descoperă prin ce diferă programele de Executive MBA de educația academică tradițională sau de alte tipuri de formare profesională, ce avantaje îți oferă și ce vei putea face pe viitor în carieră cu o acreditare AMBA!

 

Înscrie-te la COTRUGLI Business School!

 

Mediul de afaceri aflat într-o continuă schimbare, precum și digitalizarea accelerată a tuturor tipurilor de activități, îți cer să adopți o abordare proactivă, una ce implică atât o creștere a bazei de cunoștințe deținute, cât și a experienței aplicate. O astfel de abordare nu poate fi găsită în educația academică tradițională, din aceasta lipsind componenta practică necesară managementului unor echipe diverse, de mari dimensiuni, în timp ce alte tipuri de formare profesională furnizează cunoștințe punctuale, uneori practice, ce nu sunt însă integrate într-o abordare strategică sistemică. O nouă viziune în educația liderilor din prezent și din viitor își are punctul de plecare într-o abordare proactivă a schimbărilor ce vor urma. Astfel, oferă argumente solide pentru a investi timp și resurse financiare în programele de Executive MBA ale școlii.

 

Avantajele programelor Executive MBA ale COTRUGLI Business School

Aceste programe oferă profesioniștilor de top resurse valoroase și propun o abordare holistică a dezvoltării companiilor în care aceștia activează, urmărind gestionarea proceselor și conducerea activităților prin prisma tuturor dimensiunilor implicate – strategie, leadership, etică, digitalizare, marketing sau vânzări. Curricula MBA a COTRUGLI este livrată de lectori renumiți, experți internaționali în domeniile în care activează, care, în completarea activității didactice și de mentorat pentru care sunt recunoscuți de comunitatea academică, activează pe post de consultanți în companii multinaționale importante. Acesta este și motivul pentru care studenților COTRUGLI li se oferă o incursiune în ceea ce înseamnă mediul de business și piața actuală, precum și perspectiva oportunităților ce se întrevăd la orizont.

 

Acreditare și recunoaștere internațională

Peste 20,000 de alumni din domenii diverse – IT, farmaceutic, finanțe-bănci, precum și antreprenori, consultanți, ingineri sau top manageri – au fost educați în mediul COTRUGLI. Mulțumită faptului că toate programele de MBA oferite de COTRUGLI sunt recunoscute internațional și acreditate de AMBA (Association of MBAs), mulți dintre absolvenți s-au lansat în cariere internaționale. Certificarea AMBA este cu atât mai importantă cu cât este o garanție independentă a calității programelor de MBA a doar 2% din totalul celor mai bune școli de afaceri din peste 70 de țări. COTRUGLI este una dintre ele!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Certificarea EMBA acreditată internațional este un mod proactiv de retenție a personalului cu performanțe de top, în condițiile fluctuației ridicate a forței de munca cu calificare înaltă și a rarității resursei umane de acest tip.

Înscrierea pentru cea de-a 20-a generație de studenți COTRUGLI, o generație aniversară, este în desfășurare și puteți afla mai multe detalii de pe pagina oficială. 

 

Înscrie-te la COTRUGLI Business School!

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cărți care te ajută să-ți sporești potențialul creativ

De ce unii manageri se feresc să delege sarcini

Categorii:
Dezvoltare personala

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*