Un mindset orientat catre schimbare nu e suficient pentru a inova
Focus

(P) Un mindset orientat catre schimbare nu e suficient pentru a inova

Cum se poate progresa in business?

Cu totii stim cat de importanta este inovatia in business pentru succesul unei companii, insa cati dintre noi punem in aplicare cele mai bune metode si strategii de dezvoltare. Un mindset orientat catre schimbare nu e suficient pentru a inova, este nevoie de mult mai mult pentru a face schimbari importante.

Sunt foarte multe moduri prin care managerii de top aleg sa isi motiveze angajatii, sa creeze o cultura comuna si sa imbunatateasca stilul de munca. Inovatia in business este o necesitate, cum altfel ar putea fi realizat orice progres? Daca corporatiile mari precum Apple sau Microsoft nu ar fi pus accent pe inovatie, nu am fi avut astazi acces la telefoane si sisteme de operare de ultima generatie. Daca producatorii de masini nu ar fi pus accent pe inovatie, nu am fi avut astazi cele mai noi modele de masini. Inovatia este necesara in orice domeniu, fie ca vorbim de aparate electrocasnice, fie ca vorbim de gadget-uri, produse sau servicii pe care le folosim zi de zi.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

De ce este esentiala inovatia in business?

Prin inovatie poti aduce un plus de valoare companiei si clientilor tai, iar acest lucru te va ajuta sa te faci remarcat. Vei reusi sa fii diferit fata de competitorii tai si sa dezvolti o noua cultura.

Citește continuarea în articolul Un mindset orientat catre schimbare nu e suficient pentru a inova!

Categorii:
FocusLeadership

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*