Ce trebuie sa stie managerii despre generatia Z
Recrutare

(P) Ce trebuie sa stie managerii despre generatia Z

Candidatii perfecti pentru companii

Cea mai noua generatie Z cuprinde tinerii nascuti in perioada 1997 – 2012. Acest lucru inseamna ca generatia Z deja cunoscuta se refera la tinerii care sunt activi in campul muncii inca din 2011, insa cei mai multi tineri din generatia Z sunt inca in scoala.

Tinerii generatiei Z sunt candidatii perfecti pentru cele mai multe companii, insa, inainte de a face asemenea afirmatii, este important sa mentionam ce trebuie sa stie managerii despre generatia Z. Pentru a intelege cel mai bine noua generatie sau pentru a incerca sa identificam punctele forte ale noului val de angajati, este esential sa enumeram cateva caracteristici.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Ce trebuie sa stie managerii despre generatia Z

Generatia Z este generatia nascuta in plin progres tehnologic

Intr-un sondaj realizat de College Employment Research, peste 83% dintre companiile care au raspuns la intrebari au marturisit ca sunt dispuse sa angajaze un proaspat absolvent. Generatia Z este prima generatie care s-a nascut in plin progres tehnologic, ceea ce inseamna ca accesul la informatii este mult mai mare. Tinerii noii generatii se adapteaza mult mai usor la schimbari si sunt mai receptivi la informatiile pe care le primesc. Mai mult decat atat, ei au o mai buna cunoastere a tehnologiei si reusesc sa invete mult mai usor cum sa foloseasca tehnologia in avantajul lor.

Citește continuarea în articolul Ce trebuie sa stie managerii despre generatia Z!

Categorii:
Recrutare

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*