(P) 4 probleme care apar din cauza unui management slab
Focus

(P) 4 probleme care apar din cauza unui management slab

Un manager toxic isi poate demotiva oamenii

Angajatii unei companii reprezinta cea mai pretioasa resursa pe care aceasta o detine. Insa, pentru ca o companie sa atraga cei mai buni specialisti, aceasta trebuie sa le ofere un mediu propice cresterii si dezvoltarii lor profesionale.

Tot mai multe companii au inteles acest lucru si fac eforturi substantiale in acest sens, oferind pachete salariale tentante si beneficii aditionale, precum traininguri, programe flexibile sau alte avantaje. Ca sa aiba angajati multumiti, multe organizatii sunt dispuse sa cheltuie mai mult pentru privilegiile acestora dar, daca luam in considerare faptul ca cea mai mare sursa de nemultumire a angajatilor nu este salariul insuficient sau beneficiile lipsa, ne dam seama ca organizatiile nu se uita acolo unde trebuie.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Conform mai multor cercetari si studii de resurse umane, una din principalele cauze pentru demisiile angajatiilor unei companii este managementul defectuos sau mai bine spus, seful cu slabe calitati manageriale. Un manager toxic isi poate demotiva rapid oamenii aflati in subordine, ajungand in cele mai multe cazuri, chiar sa-i puna pe fuga. Un management slab poate avea efecte devastatoare asupra activitatii generale a unei companii, efecte care nu pot fi reparate foarte usor.

Citește continuarea în articolul 4 probleme care apar din cauza unui management slab!

Categorii:
FocusLeadership

Leave a Reply

*

*