noile generații de angajați
Update

Ce-și doresc noile generații de angajați?

Vor să-și facă programul singuri

Unul dintre lucrurile pe care Generația Z și Milenialii pun foarte mare preț e libertatea. Noile generații de angajați vor să aibă ocazia să-și facă programul cum vor ei și să aibă suficient timp pentru viața personală astfel încât să-și cultive hobby-urile, la care nu sunt dispuși să renunțe pentru overtime.

 

Oferă noilor generații un program flexibil

Dă-le oportunitatea să vină la birou atunci când vor. Pentru mulți ora 8 sau 9 de începere a programului e o utopie, așa că pot refuza jobul din start, mai ales dacă trebuie să piardă o oră pe drum până la job. Dă-le libertatea să simtă că își fac singuri programul, chiar dacă doar până la un punct. În loc de ora 9, lasă-i să-și aleagă ora la care încep programul, impunând o limită superioară. Unii efectiv nu pot gândi înainte de ora 10.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Dacă munca remote nu e o variantă pentru compania ta, oferă-le o zi

O zi pe săptămână sau pe lună în care să lucreze de acasă (sau de oriunde vor ei) poate face minuni. Există suficiente programe de time management astfel încât tu să poți controla faptul că ei lucrează și ei să știe că nu e zi de lenevit chiar dacă își vor face task-urile din pat, în pijamale.

În plus, oferă-le șansa să se dezvolte și personal, nu doar profesional. Trimite-i la cursuri sau workshop-uri pe domeniile de interes pe care le au, organizează seri de board games în companie, vineri tematice sau ieșiri informale în oraș. Sună banal, dar pot crește engagement-ul fantastic.

Categorii:
Update

Head of Marketing // Cu 14 ani de experiență în marketing și comunicare, dobândită lucrând în resurse umane, jurnalism și ecommerce, la eJobs e responsabilă de crearea și implementarea strategiei de marketing B2B și B2C și alinierea ei cu obiectivele de business. Expertiză în: Brand Marketing, Job boards, Strategie, Employer Branding, Comunicare Corporate și Internă, Resurse umane

Leave a Reply

*

*