joburi resurse umane
HR Challenge

Joburi în resurse umane la care poți să aplici acum

eJobs.ro îți rămâne aproape de-a lungul carierei!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar își doresc o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu, la rândul tău, ai nevoie de un erou, de cineva care să te susțină să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le ridicăm zilnic la fileu pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR.

 

Descoperă aici locuri de munca Bucuresti!

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Câmpia Turzii, te poți alătura echipei La Lorraine, producătorul de panificație congelată. Compania este în căutarea unui HR Specialist care să se ocupe de crearea și postarea anunțurilor de recrutare, efectuarea interviurilor, întocmirea listei de candidați selectați. Mai concret, de întreg procesul de angajare pentru noii colegi. Totodată, acesta se va implica și în activitățile de branding, în etapa de onboarding și va oferi și suport angajaților actuali în ceea ce privește documentația referitoare la concedii sau dosare personale. E clar că într-un astfel de rol nu te vei plictisi niciodată. 

Candidatul ideal pentru această poziție are experiență anterioară de minimum doi ani într-un rol similar, are studii în HR sau Psihologie, abilități solide de comunicare și organizare, dar este totodată și un bun ascultător și înțelege nevoile atât a companiilor, cât și a angajaților sau candidaților. Aici poți afla mai multe detalii despre acest job!

De pe lunca râului Arieș ne mutăm atenția către zona estică a județului Constanța, Năvodari, unde poți candida pentru un rol de Inspector Resurse Umane – Specialist Salarizare la Combinatul de îngrășăminte chimice (CICh), producător de fertilizant și biostimulatori profesionali. Echipa caută un specialist care să cunoască prevederile legale în ce privește regimul actelor de evidență a personalului, legislația muncii și cazuistica referitoare la întocmirea și păstrarea documentelor de evidență a angajaților, dar și să fie pricepută pe zona de salarizare. Dacă vei obține acest job, te vei ocupa de gestionarea dosarelor personale ale angajaților, organizarea și derularea operațiunilor de evidență a personalului și de partea de salarizare în cadrul companiei. Vrei să afli și ce alte sarcini vei avea de îndeplinit? Amănunte găsești chiar în anunțul de angajare publicat pe eJobs.ro.

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai activat momentan în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că te-ai potrivi într-un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată prea târziu ca să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă este compatibil cu domeniul sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de gigantul german Bosch: Working Student – support HR team. Pentru a obține acest rol, ai nevoie de cunoștințe bune de limba engleză, să știi să folosești pachetul Microsoft Office, în special Excel și Powerpoint, dar și să deții bune abilități de comunicare. Responsabilitățile viitorului angajat includ: acordarea de sprijin în pregătirea diverselor prezentări, planificarea întâlnirilor echipei de HR, dar și implicarea în îmbunătățirea proceselor de lucru interne. Jobul este disponibil în Blaj, unde este situată fabrica Bosch care produce senzori pentru industria auto, dar și alte elemente de înaltă tehnologie pentru sectorul industrial. Rămâne doar să aplici pentru rolul disponibil chiar aici!

Aplică la cele mai tari joburi în HR

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

Manager Resurse Umane la C&M Jeler (Cluj-Napoca)

Iată un job dedicat celor care au o experiență de minimum trei ani în activitățile de administrare de personal și recrutare. Persoana căutată de furnizorul de consumabile în industria auto, trebuie să aibă studii superioare, cunoștințe avansate de Microsoft Office, capacitatea de a prioritiza sarcini multiple, dar și foarte bune abilități de comunicare și relaționare. În final, cel ales pentru acest rol se va ocupa de: gestionarea documentelor legate de personal, recrutare și selecția echipei, evaluările periodice ale angajaților, dar și transmiterea de documente, informaţii și rapoarte specifice activității desfășurate. Mai multe detalii despre cerințele acestui loc de muncă, poți afla aici!

 

HR Business Partner la JYSK (București)

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie de retailerul scandinav de mobilier JYSK, are o experiență cuprinsă între 4 și 7 ani în resurse umane, a lucrat într-o companie de retail și este la curent cu tot ce înseamnă recrutare, L&D și performanță, dar are și o abordare logică și practică pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Totodată, jobul presupune și călătorii în scop de business, astfel, ideal ar fi ca viitorul angajat să aibă această disponibilitate, dar și să cunoască foarte bine limba engleză.  

Persoana angajată se va ocupa de recrutarea și instruirea mangerilor de magazine, construirea unor echipe solide, urmărirea performanței talentelor, implementarea diferitelor proceduri ce țin de zona de HR în organizație, vizitarea magazinelor pentru a se asigura că este respectat conceptul HR. Crezi că ești omul potrivit pentru un astfel de rol? Aplică aici!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

HR Generalist la Ledmax Electronics (Ploiești)

Ledmax Electronics, compania a cărei activitate ține de procesarea compute­relor, staţiilor de lucru & compo­nentelor IT, caută o persoană care să se ocupe de implementarea, optimizarea și derulează etapelor specifice pentru procesul de recrutare & selecție, dar și de menținerea relației cu hiring manager-ul, oferind suport activ în definirea și exprimarea nevoii de recrutare. Totodată, acesta se va ocupa de identificarea celor mai bune surse și canale de recrutare, redactarea și elaborarea diferitelor tipuri de adeverințe solicitate de salariați, coordonarea procesului de evaluare a personalului etc.

Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să aibă o experiență pe o poziție similară de minimum trei ani, cunoștințe avansate de legislația muncii, dar să fie și o persoană cu inițiativă și o atitudine pozitivă. Mai multe detalii despre responsabilitățile jobului, găsești aici!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o mișcare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu joburile potrivite pentru tine pe eJobs.ro! Curaj! Aplică!

 

 

Ți-a plăcut articolul despre joburi resurse umane? Citește și:

Ce așteptări salariale au candidații

Cele mai apreciate beneficii pe care să le oferi echipei tale

5 cărți motivaționale care-ți vor insufla curaj în carieră

 

Categorii:
HR Challenge

Face parte din echipa eJobs România de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *