joburi resurse umane
HR Challenge

Joburi în resurse umane la care poți să aplici luna asta

eJobs.ro îți rămâne aproape de-a lungul carierei!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar își doresc o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu ai nevoie de un erou, de cineva care să te ajute să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le punem zilnic la dispoziție pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR.

 

Descoperă aici locuri de munca Bucuresti!

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Pitești, te poți alătura echipei Tinervis Group, compania care operează lanțul de simigerii Luca. Compania caută un specialist în resurse umane care să se ocupe de întocmirea, gestionarea și actualizarea dosarelor de personal, să țină evidența suspendărilor temporare a contractelor individuale de muncă și să urmeze procedura de dezchidere conturi, emitere carduri de salariu ș.a.m.d. Viitorul angajat trebuie să cunoască legislația muncii, să știe să lucreze în Excel, să dețină bune abilități de organizare, planificare și comunicare. Aici poți afla mai multe detalii despre acest job!

De la Pitești ne mutăm atenția către Botoșani, unde poți candida pentru un rol de Manager Resurse Umane la Vatra Domnească, companie ce se ocupă de producția produselor de panificație, patiserie și cofetărie. Echipa caută o persoană cu studii superioare, cunoștințe de legislația muncii, de drept, dar și cu experiență managerială. Dacă vei obține acest job, te vei ocupa de activitățile de recrutare și selecție de personal, vei elabora și urmări implementarea strategiei și a procedurilor de lucru, dar vei contribui și la integrarea noilor colegi. Mai multe despre acest job poți afla aici!

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai lucrat în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că ai fi bun pentru un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată târziu să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă domeniul i se potrivește sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de compania petrolieră de stat a Azerbaidjanului, Socar Petroleum: Asistent Resurse Umane. Pentru a obține acest rol, trebuie să ai studii superioare, cunoștințe PC, de limba engleză, dar și bune capacități de organizare. Responsabilitățile tale vor include: introducerea datelor necesare calculului lunar al salariilor, arhivarea documentelor lunare (stat de plata, declarațiile depuse și alte documente întocmite), completarea formularele de concedii medicale, întocmirea și eliberarea adeverințelor de salarii pentru angajați. Rămâne doar să aplici pentru rolul disponibil chiar aici!

Aplică la cele mai tari joburi în HR

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

Inspector Resurse Umane la Smartree (București)

Iată un job dedicat celor care au o experiență de cel puțin doi ani în domeniul administrării de personal. Persoana căutată de echipa Smartree trebuie, de asemenea, să dețină un curs de Inspector Resurse Umane, cunoștințe avansate de legislația muncii și cunoștințe MS Office. Aceasta se va ocupa de întocmirea contractelor de muncă și a documentelor de angajare, a actelor adiționale și a celor de încetare activitate; administrarea și arhivarea dosarelor de personal; emiterea de adeverințe necesare angajaților, oferirea de suport proceselor de salarizare și de administrare personal. Mai multe detalii despre cerințele acestui loc de muncă, poți afla aici!

 

Specialist Resurse Umane la Albalact (Alba-Iulia)

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie de reprezentanții Albalact, producătorul de lactate, are experientă de minimum 3 ani în procesele de administrare a resurselor umane, este o persoană organizată, comunicativă și cu bune abilități de relaționare interpersonală. Persoana recrutată se va ocupa de realizarea activității de administrare a resurselor umane, de administrare a beneficiilor acordate angajaților potrivit contractelor individuale și colective de muncă, dar și asigurarea de suport pentru activitatea de salarizare. Consideri că ești potrivit? Aplică aici!

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Generalist Resurse Umane la Metro România (Oradea)

Metro România caută o persoană care să se ocupe de recrutarea şi selectarea noilor angajați, participarea le evenimente specifice de Employer Branding, întocmirea documentelor specifice administrării de personal, administrarea și actualizarea bazei de date a angajaţilor, dar și monitorizarea şi implementarea programelor de training ale angajaţilor din cadrul magazinului. Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să aibă cunoştinţe de legislația muncii, de operare MS Office, experienţă în proiecte de recrutare și/sau training, dar și o capacitate bună de comunicare. Dacă profilul tău se potrivește cerințelor angajatorului, aplică aici!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o schimbare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu joburile potrivite pentru tine pe eJobs.ro! Curaj! Aplică!

 

 

Ți-a plăcut articolul despre joburi resurse umane? Citește și:

Un moment numai bun pentru dezvoltarea ta!

Ce facem când pleacă angajații?

Nou record pe piața muncii. Cum a evoluat numărul de joburi?

 

Categorii:
HR Challenge

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *