joburi resurse umane
HR Challenge

Joburi în resurse umane la care poți să aplici acum

eJobs.ro îți rămâne aproape de-a lungul carierei!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar își doresc o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu ai nevoie de un erou, de cineva care să te ajute să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le punem zilnic la dispoziție pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR.

 

Descoperă aici locuri de munca Bucuresti!

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Brașov, te poți alătura echipei Majorel, compania de outsourcing cu sediul central în Luxemburg.

Compania caută un HR Business Partner care să se ocupe de dezvoltarea strategiei și politicilor de HR, de monitorizarea satisfacției angajaților, dar și de calcularea și analizarea KPI-urilor.

Candidatul ideal pentru acest rol are experiență anterioară pe un rol similar, are cunoștințe avansate de Excel, deține abilități valoroase din zona de management de proiect, de comunicare, dar este și foarte atent la detalii. Aici poți afla mai multe detalii despre acest job!

De la Brașov ne mutăm atenția către Constanța, unde poți candida pentru un rol de HR Recruiter la BlueCollar JobSupply România, parte a companiei daneze BlueCollar JobSupply A/S, specializată în furnizarea de personal calificat pentru angajatorii danezi pe întreg teritoriul Danemarcei – în special pentru sectoarele: Industrial, Construcții și Producție. Echipa caută o persoană cu o experiență de doi ani în resurse umane, cu abilități dovedite în ceea ce privește recrutarea de talente, dar și abilități importante de comunicare orală și scrisă. Dacă vei obține acest job, te vei ocupa de elaborarea și executarea planurilor de recrutare, stabilirea obiectivelor de îmbunătățire continuă, căutarea de noi modalități de atragere a candidaților, evaluarea, intervievarea și selectarea lor. Mai multe detalii despre acest job poți afla aici!

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai lucrat în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că ai fi bun pentru un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată târziu să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă domeniul i se potrivește sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de compania de consultanță Ecovis: HR&Payroll Junior. Pentru a obține acest rol, trebuie să ai o atenție sporită la detalii, capacitate de a lucra independent și în echipă, cunoștințe de limba engleză la un nivel cel puțin mediu, dar și cu o atitudine deschisă la tot ce e nou. Responsabilitățile viitorului angajat includ: întocmirea contractelor individuale de muncă, a diverselor adeverințe și documente solicitate de angajați, calcularea statelor de plată lunare, gestionarea evidențelor concediilor de odihnă/medicale și întocmirea rapoartelor specifice. Rămâne doar să aplici pentru rolul disponibil chiar aici!

 

Aplică la cele mai tari joburi în HR

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

HR Business Partner la JYSK (București)

Iată un job dedicat celor care au o experiență cuprinsă între 4-7 ani în domeniul resurselor umane. Persoana căutată de echipa JYSK, retailerul scandinav de mobilier, are experiență în recrutarea, formarea și dezvoltarea angajaților, este un bun planificator, are capacitatea de a comunica la toate nivelurilor, o atitudine pozitivă și flexibilă, dar este și disponibil pentru călătorii în interes de muncă. Persoana aleasă pentru acest rol se va ocupa de: recrutarea și  instruirea managerilor și angajaților din magazine, dezvoltarea echipelor, monitorizarea performanței talentelor, implementarea diferitelor proceduri de resurse umane. Mai multe detalii despre cerințele acestui loc de muncă, poți afla aici!

 

HR Admin Specialist la Brico Dépôt România România (București)

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie de Brico Dépôt România, parte a grupului Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1.350 de magazine în 8 țări din Europa, are experiență de cel puțin 3 ani în zona de administrare de personal și payroll, a mai lucrat în SAP HR, cunoaște îndeaproape pachetul MS Office. Mai mult, are o atitudine proactivă, asimilează rapid informații noi, are o gândire analitică și o atenție foarte buna la detalii și cunoaște limba engleza la un nivel mediu/avansat. 

Persoana recrutată se va ocupa de administrarea și gestionarea dosarelor de personal, completarea și arhivarea acestora, eliberarea tuturor documentelor, analizarea și implementarea modificărilor legislative, operarea și înregistrarea în SAP HR a noilor angajați sau a colegilor care încetează activitatea șamd. Consideri că ești potrivit? Aplică aici!

 

HR Advisor/Generalist la Delamode România (București)

Delamode România, compania din domeniul serviciilor de logistică și expediții de mărfuri, caută o persoană care să se ocupe de actualizarea bazei de date HR, de gestionarea procesului de recrutare, întocmirea documentelor pentru angajații care părăsesc compania etc. Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să fie familiarizat cu MS Word, MS Excel, MS Outlook, să aibă cel puțin 3 ani de experiență în domeniul HR sau conexe, să fie un jucător de echipă cu bune abilități de comunicare, să-i placă să lucreze cu oamenii. Mai multe detalii despre responsabilitățile jobului, găsești aici!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o schimbare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu joburile potrivite pentru tine pe eJobs.ro! Curaj! Aplică!

 

 

Ți-a plăcut articolul despre joburi resurse umane? Citește și:

Review & Trends 2023. Descoperă tendințele de pe piața muncii!

Cum te ajută inteligența emoțională să oferi feedback

E timpul pentru un upgrade al cunoștințelor la început de an!

Categorii:
HR Challenge

Face parte din echipa eJobs România de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *