joburi resurse umane
PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇
HR Challenge

Joburi resurse umane la care poți să aplici la început de an

Aplică pe eJobs.ro!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar vor o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu ai nevoie de un erou, de cineva care să te ajute să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le punem zilnic la dispoziție pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR. 

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Timișoara, te poți alătura echipei Flextronics România, subsidiara locală a grupului Flex din Singapore, care produce componente pentru echipamente de comunicații, IT și medicamente, care este în căutarea unui HR Advisor cu o experiență de circa doi ani. Poți aplica chiar aici! Din Banat mergem spre Craiova, unde producătorul german de componente auto, Hella România, sunt în căutarea unui HR Specialist.

De oriunde ai fi din țară, poți găsi opțiuni. Spre exemplu, în Brașov, compania din zona IT, OSF Global Services caută un HR Specialist cu excelente abilități de comunicare și organizare. Viitorul angajat pentru această poziție urmează să se ocupe de documentația pentru angajarea noilor colegi, dar și a celor care pleacă din companie.

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai lucrat în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că ai fi bun pentru un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată târziu să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă domeniul i se potrivește sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de cei de la Pepco. Ce trebuie să ai pentru acest rol? Pasiune pentru HR, dar și deschiderea de învăța lucruri noi.

De restul se ocupă compania. Mai exact, aceasta îți oferă întregul know-how necesar pentru a începe o carieră în HR, un mediu de lucru prietenos și focusat pe dezvoltarea abilităților personalului. De partea ta, rămâne să aplici pentru rolul de intern în departamentul de HR al Pepco chiar aici!

 

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

 

HR Manager la Skywind Live

Un job dedicat celor care au experiență de cinci ani în domeniul resurselor umane, pe o poziție similară și care se va ocupa de elaborarea și monitorizarea strategiilor, procedurilor și sistemelor de resurse umane din întreaga companie. Nu în ultimul rând, persoana care va ocupa acest rol, este cea care se va afla în contact cu toți membrii echipei.  Căci, cine dacă nu HR-ul ar trebui să fie într-un contact permanent cu viitorii și actualii colegi? Aplică chiar acum aici!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

HR Payroll Specialist la Malson Coors

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie ce canadienii de la Malson Coors, care dețin Bergenbier, ar trebui să aibă o experiență relevantă în resurse umane de cel puțin doi ani și măcar un an dedicat zonei de salarizare. Persoana care va prelua acest rol se va asigura că salarizarea echipei este procesată în timp util și corect. Consideri că ești potrivit? Aplică aici!

 

HR Generalist la Mennekes Electric

Producătorul german de echipamente electrice şi electronice Mennekes își caută un viitor coleg care să aibă o experiență de minim doi pe un post similar, să cunoască limba engleză scris/vorbit avansat, dar și să dețină cunoștințe solide de legislația muncii. Viitorul angajat se va ocupa de pregătirea documentelor necesare angajării, va elibera adeverințe și documente solicitate de către angajați, va dezvolta sursele de recrutare, dar și va administra diferitele procese și proceduri de resurse umane pentru toți angajații companiei. Dacă-ți sună interesant, aplică la job!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o schimbare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cu ce beneficii să vii în 2021 pentru oamenii din echipa ta

Cum să recrutezi talente când nu dispui de un buget generos

Concedierea între Așa Da și Așa Nu #Lecții2020

Categorii:
HR Challenge

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *