joburi resurse umane
HR Challenge

Joburi resurse umane: o schimbare în carieră este mereu binevenită

Aplică chiar acum!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar vor o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu ai nevoie de un erou, de cineva care să te ajute să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le punem zilnic la dispoziție pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR. 

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Iași, te poți alătura echipei Conduent, care este în căutarea unui HR cu o experiență de cel puțin un an. Poți aplica chiar aici! Din zona Moldovei mergem spre Timișoara, unde cei de la Adecco sunt în căutarea unui specialist în HR. Pentru acest loc de muncă ai nevoie de cunoștințe de limba germană.

De oriunde ai fi din țară, poți găsi opțiuni. Spre exemplu, în Ploiești, cei de la Lugera caută un candidat pentru unul dintre clienții săi, mai exact, un specialist în resurse umane. Viitorul angajat pentru această poziție urmează să se ocupe de administrarea de personal, dar și să asigure suport în procesele de recrutare și managementul performanței.

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai lucrat în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că ai fi bun pentru un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată târziu să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă domeniul i se potrivește sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de BAT (British American Tobacco). Ce trebuie să ai pentru acest rol? Timp!

Pentru că specialiștii din cadrul companiei îți oferă un program de pregătire, în cadrul căruia vei putea învăța de la A la Z tot ce ține de acest rol.

 

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

 

Senior HR Administrator & Payroll Specialist la Takeaway

Un job dedicat celor care au experiență în domeniul resurselor umane și care se vor ocupa de activitățile administrative ale departamentului de HR din cadrul Takeaway. Nu e doar un job, ci și o portiță bună prin care ești mai aproape de oameni. Căci, cine dacă nu HR-ul ar trebui să fie într-un contact permanent cu viitorii și actualii colegi? Aplică chiar acum aici!

 

Specialist în resurse umane la Jumbo

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie de retailerul grec de jucării, ar trebui să aibă o experiență relevantă în gestionarea pontajelor lunare, lucrul în schimburi, planificare lunară în unități cu mai mult dе 1.000 dе angajați. Consideri că ești potrivit? Aplică aici!

 

HR Generalist la Notino 

Cei de la Notino își caută un viitor coleg care să aibă o experiență solidă în domeniu, să cunoască foarte bine drepturile muncii, să dețină un nivel avansat de limbă engleză. Candidatul ideal ar trebuie să știe totul despre salarizare, dar și să fie o persoană care-și dorește să îmbunătățească lucrurile și să accepte schimbările. Dacă-ți sună interesant, aplică la job!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o schimbare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

 

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Statistici interesante despre telemuncă și alte noutăți

Noul timp vechi

Salarii la vedere sau nu?

Categorii:
HR Challenge

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.
4 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

  Leave a Reply

  *

  *