joburi resurse umane
HR Challenge

Joburi în resurse umane la care poți să aplici toamna asta

eJobs.ro îți rămâne aproape de-a lungul carierei!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar își doresc o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu ai nevoie de un erou, de cineva care să te ajute să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le punem zilnic la dispoziție pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR.

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Iași, te poți alătura echipei Conduent, furnizorul de servicii de externalizare a proceselor de business (BPO). Echipa Conduent caută un HR Associate, cunoscător de limba engleză și germană. Viitorul angajat trebuie să demonstreze bune abilități interpersonale, să fie priceput în utilizarea sistemelor de operare Windows, să aibă bune abilități analitice, să fie flexibil și dornic să învețe. Aici poți afla mai multe detalii despre acest job!

Din Iași ne mutăm atenția către Lugoj, unde poți candida pentru un rol de HR Specialist la Hella România, producătorul de componente auto. Dacă îl vei obține, te vei ocupa de coordonarea procesului de recrutare, colaborarea cu managerii, efectuarea interviurilor & evaluarea candidaților, dar și pregătirea rapoartelor de HR. Mai multe despre acest job poți afla aici!

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai lucrat în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că ai fi bun pentru un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată târziu să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă domeniul i se potrivește sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de call-center-ul Conectys: Junior Recruiter. Pentru a obține acest rol, trebuie să vorbești fluent limba engleză, dar și să fii orientat spre rezolvarea problemelor prin intermediul unor soluții inedite. Responsabilitățile tale vor include: cercetarea de piață, colectarea de CV-uri, screening și realizarea interviurilor de angajare. Rămâne doar să aplici pentru rolul disponibil chiar aici!

Aplică la cele mai tari joburi în HR

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

 

HR Specialist la Henkel România la Philip Morris România (Otopeni)

Iată un job dedicat celor care au o experiență de peste 3 ani în domeniul resurselor umane pe o poziție similară. Persoana căutată trebuie să vorbească fluent limba română și engleză, să dețină o diplomă universitară, să cunoască foarte bine legislația în vigoare și să fie orientată spre rezultate. Aceasta se va ocupa de administrarea de personal și relațiile cu angajații. Mai multe detalii despre cerințele acestui loc de muncă, poți afla aici!

 

Human Resources Manager la SugarCRM (Craiova)

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie de reprezentanții SugarCRM, o companie de software cu sediul în California, se va ocupa de îndeplinirea obiectivelor de afaceri, dar și de maximizarea capacităților forței de muncă. Persoana recrutată va colabora îndeaproape cu angajații companiei. Cei care doresc să candideze pentru acest rol, ar trebui să aibă peste 5 ani de experiență în HR sau alte domenii conexe, să cunoască legislația și reglementările de pe piața muncii din România. Consideri că ești potrivit? Aplică aici!

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Senior HR Business Partner la Automatic Data Processing (București)

Furnizorul global de servicii de management al resurselor umane și de outsourcing, Automatic Data Processing (ADP), caută o persoană care să se ocupe de căutarea constantă a soluțiilor pentru a crește valoarea adăugată a resurselor umane din companie, rezolvarea problemelor complexe în relație cu angajații, dar și de monitorizarea și raportarea rezultatelor forței de muncă. Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să dețină abilități excelente de gestionare a angajaților, să fie orientat către rezultate, dar și să înțeleagă toate mecanismele HR-ului. Mai multe despre responsabilitățile acestui job, poți afla de aici!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o schimbare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu joburile potrivite pentru tine pe eJobs.ro! Curaj! Aplică!

 

Ți-a plăcut articolul despre joburi resurse umane? Citește și:

Focus pe beneficiile anului 2021

Toamna e un sezon numai bun pentru dezvoltarea ta!

Record pe piața muncii: cu 16% mai multe joburi ca-n vara 2019

 

Categorii:
HR Challenge

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *