joburi resurse umane
HR Challenge

Joburi resurse umane la care poți să aplici în această perioadă

Aplică pe eJobs.ro!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar vor o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu ai nevoie de un erou, de cineva care să te ajute să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le punem zilnic la dispoziție pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR. 

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Ploiești, te poți alătura echipei E.ON, unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Echipa E.ON caută un Specialist Controlling HR cu studii universitare în domeniul economic și o experiență de minim doi ani într-un rol similar. Viitorul angajat se va ocupa de dezvoltarea și raportarea indicatorilor specifici de HR, va elabora bugetul de cheltuieli de personal, dar și va monitoriza și raporta cheltuielile. Aici poți afla mai multe detalii despre acest job!

Din Ploiești mergem spre Baia Mare, unde poți candida pentru un rol de Director Resurse Umane. Dacă îl vei obține, te vei ocupa de dezvoltarea strategică a componentei resurselor umane din cadrul companiei, crearea planurilor de dezvoltare profesională și personală a angajaților, dezvoltarea sistemului de procese și proceduri în cadrul departamentului de HR, dar și recrutarea pentru pozițiile cheie din companie.

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai lucrat în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că ai fi bun pentru un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată târziu să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă domeniul i se potrivește sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de grupul City Grill: Payroll & Admin Junior. Pentru a obține acest rol, trebuie să fii absolvent de studii superioare economice, să ai cunoștințe de administrare de personal și legislația muncii, cunoștințe de utilizare PC și Microsoft Office, dar și abilități bune de organizare, planificare și coordonare a activităților.

Responsabilitățile tale vor include: verificarea și întocmirea contrаctеlor dе muncă, fișеlor dе post, аctеlor аdiționаle, dеciziilor de încеtarе / suspendаrе, trаnsmiterea Revisal, dar și întocmire adeverințelor pentru salariați. Rămâne doar să aplici pentru rolul disponibil chiar aici!

 

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

HR Manager la Homey

Iată un job dedicat celor care au o experiență de peste cinci ani în domeniul resurselor umane pe o poziție similară. Persoana recrutată se va ocupa de identificarea oportunităților de a inova și de a crea SOP-uri mai bune, elaborarea și analizarea varietății de rapoarte și tablourilor de board, crearea și monitorizarea schimburilor de lucru pentru echipele de teren și serviciul pentru clienți. Nu în ultimul rând, persoana care recrutată se va afla în contact cu toți membrii echipei.  Căci, cine dacă nu HR-ul ar trebui să fie într-un contact permanent cu viitorii și actualii colegi? Aplică chiar acum la acest job aici!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

HR Business Partner la Capgemini Services România

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie ce reprezentanții Capgemini, furnizorul de servicii de consultanță, tehnologie și externalizare, se va ocupa de construirea, menținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții interni. Totodată, va sprijini managementul în procesul de evaluare a performanței și identificarea candidaților pentru promovare. Persoanele ce candidează pentru  acest rol, ar trebui să cunoască foarte bine Codul Muncii, dar și procesele de recrutare și L&D. Consideri că ești potrivit? Aplică aici!

 

Employee Engagement Specialist la Nobel 

Compania din domeniul tehnologiei Nobel, caută o persoană care să monitorizeze eficient motivația oamenilor. De asemenea, această persoană trebuie să se ocupe de crearea planului de recrutare, de îmbunătățirea procesului de onboarding, dar și de managementul talentelor. Mai multe despre responsabilitățile acestui job, poți afla de aici! Ce oferă în schimb compania? O carieră pe termen lung într-un mediu multinațional dinamic, oportunități de învățare adaptate la nevoile angajatului, dar și un pachet atractiv de compensare. Dacă-ți sună interesant, aplică la job!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o schimbare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu joburile potrivite pentru tine pe eJobs.ro! Curaj! Aplică!

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

Cu ce beneficii să vii în 2021 pentru oamenii din echipa ta

Cum să recrutezi talente când nu dispui de un buget generos

Concedierea între Așa Da și Așa Nu #Lecții2020

Categorii:
HR Challenge

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *