joburi resurse umane
HR Challenge

Joburi în resurse umane la care poți să aplici acum

eJobs.ro îți rămâne aproape de-a lungul carierei!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar își doresc o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu ai nevoie de un erou, de cineva care să te ajute să faci o schimbare, iar locul potrivit pentru asta este platforma eJobs.ro. Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le punem zilnic la dispoziție pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi interesante, dedicate celor cu background în HR.

 

Descoperă aici locuri de munca Bucuresti!

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs.ro găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Iași, te poți alătura echipei Amazon, compania americană de comerț online cu sediul în Seattle. 

Compania caută un HR Business Partner care să se ocupe de procesele interne de resurse umane. Mai exact, să urmărească tendințele și să vină cu soluții în ceea ce privește îmbunătățirea performanței și retenției angajaților. Candidatul ideal pentru acest rol este deschis noilor provocări, știe să lucreze cu oamenii, are abilități analitice solide, dar și studii și experiență în HR sau în alte domenii conexe. Aici poți afla mai multe detalii despre acest job!

De la Iași ne mutăm atenția către Sibiu, unde poți candida pentru un rol de Specialist Salarizare – Payroll la Setly România, compania care oferă servicii de contabilitate și salarizare clienților din Scandinavia. Echipa caută o persoană familiarizată pe deplin cu specificul activităților de salarizare, are cunoștințe de contabilitate primară, știe să se exprime în limba engleză, este responsabilă și atentă la detalii. 

Dacă vei obține acest job, te vei ocupa de preluarea, verificare și aprobarea pontajelor lunare pentru calculul salarial, vei face calculul deducerilor personale pentru angajați, vei genera și verifica state de plată și fluturași de salarii șamd. Pachetul de beneficii oferit de companie cuprinde bonuri de masă, asigurare medicală privată, un card pentru activități sportive, diverse traininguri și team building-uri periodice. Mai multe despre acest job poți afla aici!

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai lucrat în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că ai fi bun pentru un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată târziu să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă domeniul i se potrivește sau nu.

O experiență perfectă pentru a-ți începe cariera în HR este cea pusă la dispoziție de compania E.ON, grupul axat pe distribuția și furnizarea de energie și gaze naturale: Consultant HR Junior. Pentru a obține acest rol, trebuie să ai studii superioare în domeniu, 2 ani de experiență în diverse arii de HR, cunoștințe de Legislația Muncii, dar și de limba engleză la un nivel avansat. 

Responsabilitățile viitorului angajat includ: participarea la rezolvarea problemelor de HR, oferirea de suport în recrutare, selecție și angajarea de personal, realizarea rapoartelor specifice de interes pentru line manageri șamd. Rămâne doar să aplici pentru rolul disponibil chiar aici!

Aplică la cele mai tari joburi în HR

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

HR Brand Manager la Burger King (București)

Iată un job dedicat celor care au o experiență de peste 3 ani în resurse umane. Persoana căutată de echipa AmRest România, firma care administrează brandul Burger King, trebuie să aibă și experiență într-un rol de conducere, să dețină bune abilități de comunicare și să fie orientat către soluții. Aceasta se va ocupa de conturarea strategiei de HR atât pentru angajații din România, cât și pentru cei din Bulgaria, dar și de identificarea nevoilor de formare în rândul echipelor. Mai multe detalii despre cerințele acestui loc de muncă, poți afla aici!

 

HR & Performance Manager la Biocrop (București)

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie de jucătorul de pe piața semințelor are studii în Psihologie, Sociologie și/sau alte certificări relevante, are excelente abilități de comunicare, de negociere și prioritizare a activităților. Mai mult, este capabil să gestioneze și să implementeze politicile de beneficii și compensații, este orientat către munca în echipă și spre realizarea obiectivelor companiei. 

Persoana recrutată se va ocupa de gestionarea și susținerea procesului de dezvoltare profesională a echipei în vederea atingerii obiectivelor de performanță, recrutarea personalului administrativ și de vânzări, implementarea politicilor de beneficii & compensații, dar și gestionarea bugetului de resurse umane șamd. Consideri că ești potrivit? Aplică aici!

 

HR Specialist la Antena TV Group (București)

Antena TV Group caută o persoană care să se ocupe de gestionarea dosarele de personal, elaborarea documentelor și formalitățile necesare încheierii, modificării și încetării contractului individual de muncă, redactarea și eliberarea adeverințelor la cererea colegilor, păstrarea evidenței concediilor de odihnă sau realizarea diverselor raportări specifice.

Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să aibă o experiență de 3-5 ani în gestionarea relațiilor cu angajații și administrarea documentelor de Resurse Umane, să dețină studii superioare finalizate, cunoștințe bune de legislația muncii și să-i placă să lucreze cu oamenii. Mai multe detalii despre responsabilitățile jobului, găsești aici!

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o schimbare dacă simți că nu ești în locul potrivit.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job mai bun sau chiar către un alt domeniu de activitate, îți suntem alături cu joburile potrivite pentru tine pe eJobs.ro! Curaj! Aplică!

 

 

Ți-a plăcut articolul despre joburi resurse umane? Citește și:

Bune practici pentru pregătirea unei conversatii dificile

Ce salarii câștigă aproape jumătate dintre angajații din telecom

Tehnici de asertivitate: învață să nu fii de acord cu cineva

Categorii:
HR Challenge

Face parte din echipa eJobs România de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *