joburi in HR
HR Challenge

Joburi în resurse umane la care poți să aplici acum

eJobs îți rămâne aproape de-a lungul carierei!

Oamenii de resurse umane sunt cei care aduc mai aproape candidații de cele mai tari joburi. Sunt eroii celor care sunt la început de drum, dar le îndeplinesc și visurile celor care au un job, dar își doresc o schimbare în carieră. Ne-am gândit însă că și tu, la rândul tău, ai nevoie de un erou, de cineva care să te susțină să faci o schimbare, mai ales că începutul de an este numai bun pentru a ne seta obiectivele profesionale. Iar locul potrivit pentru asta este eJobs

Pe lângă toate sfaturile despre și pentru echipa ta, pe care ți le ridicăm zilnic la fileu pe WeAreHR.ro, ne-am gândit să-ți venim în întâmpinare cu câteva joburi hr, dedicate celor cu background în zona resurselor umane.

 

Descoperă aici joburi hr bucuresti!

 

Joburi resurse umane: oriunde în țară

Indiferent de orașul în care locuiești, pe eJobs găsești locurile de muncă disponibile potrivite pentru tine. Spre exemplu, dacă ești din Oradea, te poți alătura echipei Zauner România, companie care activează în construcția de instalații industriale. Compania este în căutarea unui Specialist în Salarizare care să se ocupe de introducerea și revizuirea corectă a datelor în programul de salarizare, întocmirea și revizuirea corectă a statelor de plată și a documentelor aferente, urmărirea și aplicarea prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă și al asigurărilor sociale, dar și rezolvarea promptă a solicitărilor venite din partea colegilor.

Candidatul ideal pentru această poziție are studii superioare în economie sau alte domenii conexe, are cunoștințe solide privind legislația muncii, este vorbitor de limba engleză, dar are și o abordare energică și orientare spre rezultate. Aici poți afla mai multe detalii despre acest job!

Din orașul cu o istorie bogată și o moștenire culturală variată ne mutăm atenția către al doilea cel mai mare centru universitar din țară, Iași, unde poți candida pentru un rol de Specialist HR Admin & Payroll la Panifcom, compania care activează în trei ramuri: panificație, culturi agricole și creșterea animalelor. 

Echipa caută un specialist care să se ocupe de întocmirea contractelor individuale de muncă și a tuturor documentelor conexe, precum și gestionarea dosarelor de personal ale angajaților. De asemenea, printre responsabilitățile viitorului angajat se mai regăsesc și întocmirea și transmiterea REVISAL, menținerea și actualizarea bazei de date de personal, gestiunea pontajelor, ținerea evidenței concediilor de odihnă și a concediilor medicale. 

Panifcom caută o persoană cu experiență în zona de administrare de personal și salarizare, care cunoaște foarte bine legislația muncii, este responsabilă, analitică, atentă la detalii și organizată. Vrei să afli și ce alte sarcini vei avea de îndeplinit? Amănunte găsești chiar în anunțul de angajare publicat pe eJobs.

 

resurse umane joburi

 

Îți poți începe cariera în HR oricând

Chiar dacă nu ai activat momentan în acest domeniu, dar ți se pare atractiv și crezi că te-ai potrivi într-un astfel de rol, îți poți încerca norocul oricând aplicând pentru pozițiile dedicate celor fără experiență sau care necesită mai puțină expertiză în domeniu. Nu este niciodată prea târziu ca să o iei de la zero și să înveți lucruri noi. Până la urmă cine nu încearcă nu are de unde să știe dacă este compatibil cu domeniul sau nu.

O experiență perfectă pentru primul job hr este cea pusă la dispoziție Bookster, compania care administrează un serviciu de livrare de cărți împrumutate: Junior HR Consultant. Echipa caută o persoană care să lucreze part-time, 6 ore/zi, cu pasiune pentru oameni și pentru domeniul resurselor umane și care își dorește să învețe despre recrutare sau employer branding.

Dacă ești creativ, ai abilități de copywriting și îți place să meșteșugești cuvintele pentru a transmite mesaje cu sens și impact, Bookster îți pune la dispoziție tot ce este necesar pentru a învăța tot ce presupune acest rol. 

De ce te vei ocupa la Bookster? Vei ajuta compania să crească, recrutând oameni talentați și potriviți culturii organizaționale. Vei crea conținut pentru promovoarea joburilor deschise, vei selecta candidații potriviți și vei menține legătura cu ei pe parcursul procesului de recrutare.

Pe lângă asta, compania pune la dispoziția viitorului coleg o paletă largă de beneficii, de la tichete de masă, abonament la o clinică medicală, abonament pentru sport, pauză de lectură zilnică, până la program de lucru flexibil sau zile libere acordate cu diferite ocazii. Rămâne doar să aplici pentru rolul disponibil chiar aici!

Aplică la cele mai tari joburi în HR

E normal să-ți dorești o schimbare în orice etapă a carierei tale

Manager Resurse Umane la Unitip Global (București)

Iată un job dedicat celor care au o experiență relevantă în domeniul resurselor umane, de preferat într-o poziție de conducere. Persoana căutată de compania care se ocupă de construirea de locuințe, trebuie să aibă studii superioare în domeniu sau într-o disciplină similară, să cunoască legislația muncii, să dețină bune abilități de comunicare și negociere, dar și bune abilități de leadership. 

În final, cel ales pentru acest rol se va ocupa de: elaborarea și implementarea politicilor și procedurilor de resurse umane, recrutarea și selecția candidaților potriviți pentru diferitele poziții disponibile, menținerea și actualizarea documentelor și fișelor de personal și multe altele. Mai multe detalii despre cerințele acestui loc de muncă, poți afla aici!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

resurse umane job

 

Inspector resurse umane la Nutrientul (Bihor – Palota)

Candidatul ideal pentru jobul scos la bătaie de compania care activează în producţia de nutreţuri combinate şi în domeniul creşterii păsărilor şi a porcinelor, are o experiență de minimum 5 ani, cunoaște legislația în vigoare, are cunoștințe avansate/medii MS Office, dar deține și excelente abilități de comunicare. 

Persoana angajată se va ocupa de întocmirea dosarelor de personal, transmiterea în termen a tuturor modificărilor legate de salariați (Revisal), întocmirea de adeverințe solicitate de către angajați. Crezi că ești omul potrivit pentru un astfel de rol? Aplică aici!

 

Manager Resurse Umane la Ana Hotels (Eforie Nord)

Hotelul Ana Hotels Eforie Nord caută o persoană care să se ocupe de planificarea, organizarea activității departamentului de Resurse Umane, recrutarea și formarea profesională a colegilor, negocierea contractelor de angajare. 

Candidatul ideal pentru această poziție trebuie să aibă o experiență de minimum 5 ani într-o poziție de conducere în HR, dar și minimum 2 ani de expertiză în industria ospitalității, studii superioare, cunoștințe foarte bune de utilizare PC, Revisal, dar și să dețină un atestat de Inspector Resurse Umane și/sau alte cursuri de specialitate în domeniu. Mai multe detalii despre responsabilitățile jobului, găsești aici!

 

Suntem alături de tine oricare ar fi nivelul carierei tale și înțelegem perfect că și oamenii de HR pot fi nemulțumiți de compania în care lucrează, pot ajunge la burnout sau, pur și simplu, pot visa la o schimbare. Este absolut normal și chiar te susținem să faci o mișcare și să te uiți ce alte hr jobs sunt disponibile dacă simți că nu ești în locul potrivit.

Schimbările în carieră nu sunt ușoare, căci vin la pachet cu o mulțime de temeri. Ca să-ți fie mai lină tranziția către un job resurse umane mai bun, îți suntem alături cu joburi resurse umane potrivite pentru tine aici! Curaj! Aplică!

 

 

Ți-a plăcut articolul despre joburi resurse umane? Citește și:

Ce să facă liderii pentru un plus de autenticitate în 2024

Review & Trends 2024. Cum au fost salariile în România în 2023

Mituri despre liderii introvertiți

 

Categorii:
HR Challenge

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.
10 Comments on this post.
 • Andreea
  19 June 2020 at 12:34 pm
  Leave a Reply

  Pentru Sibiu nu este nicio pozitie deschisa pe Hr ?

  • Steluța Năstase-Lupu
   22 June 2020 at 10:51 am
   Leave a Reply

   Bună, Andreea,

   Acestea sunt posturile disponibile în resurse umane în Sibiu: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/sibiu/resurse-umane-psihologie/

   Pentru a fi la zi cu joburile care apar în resurse umane în Sibiu, te poți abona la alerta zilnică de joburi. Iată cum poți face asta:
   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine.
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). În fereastra deschisă, de pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic
   De asemenea, poți suna la 021.9124 (tarif normal) și consilierii eJobs.ro te îndruma spre cele mai noi joburi din domeniul și orașul dorit.

 • Altintop Seren
  4 January 2021 at 4:00 pm
  Leave a Reply

  Bună ziua,

  Oare joburi full-time entry level în Resurse Umane la Cluj?

 • Geo
  12 January 2021 at 2:15 pm
  Leave a Reply

  Ne dorim si o lista de job-uri remote in HR. Pacat ca inca sunt putine si firmele nu prea au incredere ca oamenii sa lucreze exclusiv remote. Pierd angajati foarte buni care ar putea fi interesati sa aplice.

 • Leave a Reply

  *

  *