HR World Brand Makers 2019 event
Agenda

HR World: Redefining Retention ne propune o soluție neașteptată

Cum poate o strategie de retenție să ajute întregul departament de HR?

Criza candidaților a fost laitmotivul ultimilor doi ani, dar 2019 cere o schimbare drastică de paradigmă. Astfel, în loc să rămânem blocați în munca noastră sub egida unei provocări, mai bine ne lăsăm departamentul de HR condus de o soluție. Iar dacă te întrebi care e acea soluție care le va rezolva pe toate, ei bine, noi suntem ferm convinși că răspunsul pe care îl căutăm se află într-o strategie de retenție bine definită.

Și nu o spunem doar noi. Vei avea ocazia să afli cum exact să construiești o astfel de strategie și ce greșeli să eviți când o dezvolți la următorul masterclass HR World: Redefining Retention. Evenimentul va avea loc pe data de 19 aprilie, la ARCUB Gabroveni, în București, și își propune să recreeze portretul strategiei de retenție de la zero pentru a înțelege mai bine ce funcționează și ce facem greșit în mod ciclic cu angajații noștri.

„Suntem entuziasmați să o avem din nou ca speaker pe Elena Călin, care i-a surprins pe toți invitații noștri, anul trecut, la conferința HR World: The Journey Matters. Pornind de la un subiect arhi-dezbătut (Candidate Experience Journey), ea ne-a destrămat toate preconcepțiile rând pe rând și ne-a amintit cât de important e să ne privim munca în HR cu ochii unui candidat sau ai unui angajat, înainte de a pune în practică orice idee”, povestește Sorina Alexandru, Marketing Project Manager eJobs România.

 

Cum schimbă HR World: Redefining Retention paradigma?

În cadrul următorului masterclass HR World: Redefining Retention vei redescoperi nu doar beneficiile evidente ale unei strategii de retenție clare, ci și pe cele indirecte, dar cât se poate de reale. Asta pentru că un program de retenție reușit rezultă în angajați fericiți, dornici să povestească tuturor prietenilor și cunoștințelor despre locul lor de muncă, devenind astfel ambasadori de brand și contribuind la puterea brandului de angajator al companiei tale. Totodată, aceștia vor fi oricând deschiși să-ți recomande alți angajați valoroși, facilitând procesul de recrutare. Mai mult, un angajat fericit, care vine cu drag la job, va căuta întotdeauna să fie productiv, să evolueze și să-și demonstreze valoarea în cadrul companiei care i-a demonstrat la rândul său că îi pasă de angajați. Și ce specialist în resurse umane sau manager nu-și dorește astfel de rezultate?

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

„De cele mai multe ori retenția nu e doar retenție, deși cuvântul care o definește încearcă să o îngrădească. Lucrând cu oameni și știind că oamenii nu sunt niciodată plați sau superficiali, e clar că nici strategiile noastre nu-și permit să fie bidimensionale. Astfel, sunt multe aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare când dezvoltăm un program de retenție – de la o analiză detaliată a greșelilor pe care le-am comis până acum (pentru că da, cu toții comitem greșeli) până la lupta de obținere a bugetului de care avem nevoie pentru a pune programul în practică”, susține Elena Călin, CEO la UP! Your Service și speaker la HR World: Redefining Retention.

 

Participă la eveniment

Așadar, dacă și tu îți dorești să dezvolți o strategie de retenție care să-ți transforme compania, atunci cu siguranță îți va fi util următorul masterclass HR World. Cu o experiență de peste 25 de ani în afaceri, Elena Călin, CEO la UP! Your Service, lider global în construirea unei culturi superioare a serviciilor, îți va dezvălui care sunt cele mai mari greșeli în orientarea candidaților, ce impact are overselling-ul, cum să te lupți cu KPIs și, nu în ultimul rând, cum să câștigi.  

Masterclass-ul dedicat retenției angajaților HR World: Redefining Retention are loc pe 19 aprilie, la ARCUB Gabroveni, în București. Taxa de participare la eveniment este de €150, iar până pe 5 aprilie 2019 poți profita de oferta early bird de €120. Dacă ești client eJobs, beneficiezi de o reducere suplimentară de 15%, așa că nu uita să menționezi și acest detaliu!

Înscrie-te acum la HR World: Redefining Retention!

  Categorii:
  AgendaRetentie

  Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

  Leave a Reply

  *

  *