ghid de bună recrutare
Agenda

HR Agenda pentru februarie

Ce evenimente nu trebuie să ratezi

Luna februarie vine cu noi evenimente. Printre ele se numără atât cursuri și seminarii, cât și conferințe. Iar dacă ești recrutor, manager sau antreprenor, ar trebui să participi. Nu doar că îți vei aprofunda cunoștințele de HR pe care le deții în momentul de față, dar vei găsi soluții pentru provocările cu care te confrunți.

 

TaxEU Forum

Unde: București (RO)

Preț: 170-349 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că este unul dintre cele mai importante evenimente de legislație și fiscalitate care va reuni specialiști din cele mai importante companii de consultanță fiscală. Evenimentul va oferi soluții pentru provocările legislative și fiscale ale acestui an, aducând în prim plan modificările legislative și efectele acestora asupra mediului fiscal din România.

 

8-11.02

Curs Inspector Resurse Umane

Unde: București (RO)

Preț: 690 de lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă îți dorești, pe lângă diplomă acreditată de Inspector în Resurse Umane, să cunoști tot ce implică activitatea acestui post, să înveți practic cum se operează în Revisal și cum se întocmesc documente, să cunoști toate prevederile Codului Muncii, să ai discuții libere și să fii mereu conectat la realitate odată cu schimbările legislative ce apar periodic.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

09.02

Seminarul Național Revisal

Unde: București (RO)

Preț: 892,5 lei

Înscriere aici

De ce să mergi: Ca să afli informații despre impactul modificărilor duse de Codul Muncii și OUG 53/2017 asupra Revisal. Printre acestea se numără: noile termene de raportare, sancțiunile contravenționale și termenele de prescripție, încheierea contractelor individuale de muncă și întocmirea documentelor și declararea lor în Revisal.

 

14-15.02

Employer Branding Conference

Unde: București (RO)

Preț: 125 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că vei afla informații despre atragerea candidaților, transformarea actualilor angajați în ambasadori de brand și îmbunătățirea experienței candidaților. Se vor atinge subiecte ca noi metode de retenție a angajaților și cum să comunici eficient cu aceștia.

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*