HR Conference
Agenda

HR Agenda pentru noiembrie

Ce evenimente, cursuri și seminarii nu trebuie să ratezi

Luna noiembrie vine în întâmpinarea ta cu o serie de conferințe atât în țară, cât și în străinătate. Dacă alegi să participi la astfel de evenimente, vei fi la curent cu noile tendințe din domeniul HR, dar și cu soluțiile vechilor provocări.

 

8-9 noiembrie

CIPD Annual Conference and Exhibition

Unde: Londra (UK)

Preț: 749 lire sterline

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă vrei să fii la curent cu schimbările majore cu care se confruntă organizațiile. Vei afla despre diverse metode de schimbare a organizației și a modului de lucru al angajaților.

Totodată, nu uita că participarea ta la conferințele de HR te ajută nu doar să îți dezvolți cunoștințele, dar și să cunoști oameni care pot avea un impact pozitiv asupra businessului tău.

 

9 noiembrie

Master Class: The Power of Informed People Decision

Unde: București (RO)

Preț: 250 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Dacă vrei să afli răspunsurile la câteva întrebări: Cine vor fi viitorii lideri? Cine ar trebui să fie în poziții de leadership? Cum poți preveni greșelile în identificarea potențialului?

La aceste întrebări vei găsi răspunsuri imediate de la oameni care au soluțiile la ei. Și nu este doar despre asta, ci și despre cum să conduci astăzi forța de muncă și care sunt așteptările angajaților de la un job.

 

16 noiembrie

HRU London

Unde: Londra (UK)

Preț: gratuit

Înscrieri aici

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

De ce să mergi: Ca să te pui la curent cu cele mai noi tehnologii folosite în HR și strategii de recrutare, ca să găsești soluții pentru problemele cu care te confrunți.

 

22-23 noiembrie

HR Vision

Unde: Londra (UK)

Preț: 1.999 – 2.499 lire sterline

Înscrieri aici

De ce să mergi: Ca să înveți din exemplele britanice de HR cum să sporești productivitatea angajaților. Se va discuta despre reinventarea HR-ului, atragerea talentelor, dar și despre globalizarea și schimbarea demografică.

 

23 noiembrie

HR Summit – The SuperHeRoes Conference

Unde: Oradea (RO)

Preț: 59 – 89 euro + TVA

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru a găsi soluții la provocările cu care te confrunți în HR. Se vor dezbate subiecte precum cultură organizațională, recrutare, talent management, dreptul muncii, dar și motivare și retenție a angajaților.

 

23-24 noiembrie

Training de leadership strategic: provocări, soluții și implementare

Unde: București (RO)

Preț: 1.178 lei

Înscrieri aici

De ce să mergi: Pentru că se va vorbi despre strategii de dezvoltare a companiei și a departamentulelor pentru următorii 3-5 ani, dar și despre metode de analiză a oamenilor din echipă și a elementelor care-i motivează.

Categorii:
Agenda

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*