Feedback Performance Management Mirro Zitec
HR Trends

Feedback în timp real? Se poate cu Mirro!

Cum îți ții oamenii motivați

Pe măsură ce compania pentru care recrutezi crește și, odată cu ea, și numărul de angajați, e important să simplifici procesele cu ajutorul tehnologiei fără ca acest lucru să afecteze calitatea lor. Feedback-ul ușor de ținut în frâu când compania are un număr mic de angajați se transformă într-un punct nevralgic dacă numărul oamenilor ia amploare.

Însă există Mirro.io, soluția marca Zitec cu ajutorul căreia te asiguri că acea cultură pe care ai construit-o din greu nu se va dilua. Iar din postura de cititor We Are HR ai parte de o ofertă personalizată pentru ea!

Dacă în cadrul festivalului LEAP ți-am adus în față speakeri care să ofere unghiuri noi de abordare în HR și people management, de data asta îți prezentăm un instrument inovator care te va ajuta să upgradezi feedback-ul pe care-l oferi la o versiune modernă, pe sufletul angajaților. Ține minte numele de cod: Mirro.io.

 

Îți doreai o aplicație de performance management cu o notă cât se poate de umană? Iată cât de prietenoasă e!

 

Feedback Performance Management Mirro Zitec

 

 

Arată-ți aprecierea

Unul dintre cele mai utile și constructive lucruri la Mirro e că platforma îți permite să-ți arăți instantaneu recunoașterea pentru o anumită acțiune a unui coleg și încurajează, totodată, un climat de lucru transparent și apreciativ. Toate eforturile individuale și ale echipei sunt la vedere și ai ocazia să amplifici efectul interacționând cu postările fiecăruia. Și mai important de atât, Mirro unește pentru prima dată reușitele individuale cu impactul în business și valorile companiei, ajutând la îmbunătățirea culturii. Iar dacă vrei să celebrezi acțiunile colegilor, dar și să punctezi skill-urile acestora, o poți face ușor prin Kudos, una dintre cele mai îndrăgite funcții ale acestei aplicații.

Simți că ai putea face mai mult pentru oamenii tăi în ceea ce privește Performance Management-ul?

  • Ți-ar plăcea să ai mai multe întâlniri cu fiecare în parte?
  • Ți-ai dori să-i feliciți pentru o anumită acțiune în momentul în care au făcut-o și nu 2 luni mai târziu?
  • Ba mai mult, poate visezi să afli și preferințele lor pentru ca, în timp, să poți gândi pachete de beneficii personalizate.

Profită acum de oferta specială Mirro pentru cititorii We Are HR

Feedback Performance Management Mirro Zitec

Îmbunătățește feedback-ul

E clar că oamenii din echipa ta nu își pot atinge potențialul singuri. Chiar și un supersportiv, de exemplu, Simona Halep, are nevoie de un Darren Cahill ca să o ajute să găsească strategia câștigătoare. Mulți au deja abilitățile necesare, însă tu trebuie să-i ghidezi pentru a deveni și mai buni. Iar asta nu o poți face doar prin sesiuni de feedback la 3-6-12 luni, ci prin comunicare permanentă cu un tool care ți-o facilitează.

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

O altă parte bună e schimbarea tonului. Astfel, sesiunile formale de feedback pot fi înlocuite de comentarii mai personale, mai prietenoase. Iar cei din noile generații care fac deja parte din echipa ta vor aprecia schimbarea de registru. Ai de trimis și critici constructive? Prin Mirro.io poți seta ca ele să fie vizibile doar celui căruia îi sunt destinate. Rezultatul acestor interacțiuni îți este mereu la îndemână, fie că ești manager, fie ca simplu utilizator. Toate elementele sunt asociate utilizatorului, care poate pregăti o sesiune de evaluare oricând, folosindu-le ca bază de pornire și adăugând viziunea proprie despre rezultate, planuri de viitor, feedback pentru management și companie, dar și satisfacția cu rolul curent.

Aplicație Mirro Zitec

Facilitează oferirea de feedback

Comunicarea nu ar trebui să funcționeze niciodată într-o singură direcție. Dacă la punctul anterior am vorbit despre cum vei putea oferi tu feedback atât public, cât și privat, acum a sosit momentul ca și cei din echipa ta să-l poată oferi cu mai multă lejeritate. Interfața prietenoasă Mirro îi va convinge chiar și pe cei mai introvertiți oameni să-și deschidă sufletul și să-și transmită atât ofurile, cât și laudele. Iar feedback-ul lor te va ajuta pe tine să iei pulsul stării lor de spirit și să găsești soluții înainte ca un talent să te părăsească.

În plus, Mirro.io ține evidența tuturor kudos-urilor, recomandărilor și feedback-ului obținute, astfel că, pe măsură ce timpul trece, va oferi o imagine clară asupra realizărilor fiecărui membru pentru a-i ajuta să se dezvolte nu doar profesional, la nivel individual, cât și ca echipă. Pentru că Mirro e despre echipe în primul rând. Și nu-și propune să se oprească aici!
O problemă pe care o au multe companii e transparența pe obiective și alinierea întregii organizații, fie că vorbim despre departamente, echipe sau oameni. Mirro oferă contextul perfect: aliniere, feedback și recunoaștere într-un singur tool pentru a fi în deplin control asupra performanței fiecărui om și a grupurilor de lucru.

Mirro nu își propune să înlocuiască în totalitate discuțiile față-n față, dar își propune să aducă un plus de structură în ele. Și e binevenit în perioadele când se lucrează mai mult de la distanță.” BOGDAN IONIȚĂ, Product Manager Mirro.io

 

Zero bătăi de cap și nu numai când vine vorba de feedback

În crearea Mirro s-a ținut cont de obiceiurile pe care le are orice user al aplicațiilor de social media, astfel că, de îndată ce te vei loga ca să testezi platforma, vei vedea că e și extrem de ușor de folosit și intuitivă. Noi mărturisim că am avut o experiență atât de naturală cu ea, încât pentru o bună bucată de timp ne-am simțit ca în vacanță, în timp ce, totodată, bifam din task-urile zilnice cu ajutorul platformei. Ce e și mai important e că, pe lângă componenta socială, Mirro îi va ajuta pe colegii tăi să se descurce și cu lucruri administrative astfel că dacă vor vrea să lucreze remote, să-și ia concediu sau să apeleze la flexi time, vor putea să facă asta direct din platformă, fără a mai bate la ușa departamentului de HR sau a managerului direct. Și tot în platformă pot uploada documente pe care le pot share-ui cu colegii sau completa lista de to do-uri.

Bonus: Nu toți colegii tăi se descurcă cu engleza? Nicio problemă, există și versiunea în română.

 

Planuri de viitor pentru Mirro

„Pe viitor ne vom concentra pe adăugarea funcționalităților de Pulse Surveys și Career Path și vom veni și mai mult în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor noștri prin algoritmi de machine learning care să ajute la identificarea nivelului real de satisfacție a echipei, cât și a unor indicatori care să prezică productivitatea fiecărei echipei, riscul de demisie etc. Ne bucurăm să primim de la utilizatori feedback precum «mai dezvoltați lucruri pe care nici nu apucăm să conștientizăm că le dorim, fiindcă voi le și anticipați». Asta ne motivează să-i ascultăm și să vrem să ne autodepășim”, ne-a povestit Simona Lăpușan, Founder Mirro.io. Datorită viitoarelor funcționalități vei putea urmări întreaga performanță a unui om și să determini pattern-urile după care funcționează top-performerii ca să le replici ulterior în companie. Sună bine, nu?

 

În loc de recapitulare: 5 lucruri pe care le câștigi cu Mirro

  • Vei duce performanța în toate echipele tale la un alt nivel
  • Poți contribui la construcția sau dezvoltarea culturii companiei tale
  • Vei oferi recunoaștere colegilor tăi pentru rezultatele lor
  • Vei alinia toată echipa, oferind transparență pe obiectivele de companie, departament sau echipă
  • Vei avea vizibilitate asupra performanței reale a echipei

 

Ți-a plăcut acest articol? Citește și:

Productivitatea angajaților remote – cum o măsurăm

Ghidul tău complet pentru onboarding

Categorii:
HR TrendsUpdate

Managing Editor // Absolventă a Facultății de Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice București a dat în 2008 de gustul jurnalismului și, de atunci până în prezent, încearcă să combine latura practică, realistă, insuflată de facultate, cu cea magico-escapistă a scrisului. La We Are HR și eJobs este atât ochiul critic, analitic, cât și creator de conținut. Iubește în special interviurile realizate cu lideri, antreprenori și specialiști în HR care-i oferă o altă perspectivă, una extrem de aplicată, asupra pieții muncii.

Leave a Reply

*

*