evenimente
Evenimente

Evenimente de neratat vara aceasta

Ce să-ți treci în agendă

Nu e simplu să fii mereu la curent cu tot ce este nou. Iar strategiile bune nu apar peste noapte, ci necesită un efort continuu. Tocmai de aceea, e important să fii prezent la conferințe, cursuri și training-uri ce ar putea să reprezinte o sursă de idei noi și cu un grad sporit de creativitate. Vara aceasta ne întâmpină cu evenimente ideale pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și abilitățile. Iar ca să nu le ratezi, ți-am pregătit o listă ce merită trecută în agendă!

 

Descoperă selecția de evenimente esențiale pentru specialiștii în resurse umane și nu numai

 

4.06

Big Idea Conference 

UNDE: București

PREȚ: 165 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să fii la curent cu tot ce este nou în marketing și advertising. Timp de o zi, unii dintre cei mai cunoscuți creativi români și manageri de branduri apreciate se vor reuni pentru a împărtăși idei inedite, experiențe relevante și tactici care dau rezultate. Oameni de creație din agenții de top, experți în strategie apreciați și antreprenori inovatori în marketing vor aduce know-how aplicat, studii de caz relevante și multe momente de inspirație.

 

4.06

Marketing Rocks! 

UNDE: Iași

PREȚ: între 149 – 299 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că Marketing Rocks! este o combinație echilibrată de prezentări susținute de specialiști de renume din România și paneluri cu insight-uri despre cele mai noi tendințe în domeniu, precum și experiențe „la cald” de la antreprenori care folosesc tehnici de digital marketing, tehnici ce i-au ajutat să-și dezvolte afacerea. De asemenea, participanții vor întâlni nume și branduri mari din lumea marketingului și antreprenoriatului din România, care își unesc forțele la Iași pentru a le oferi o experiență de neuitat.

 

20.06-8.07 

Curs Inspector Resurse Umane 2024

UNDE: Online

PREȚ: completează formular 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că acest curs pune accentul pe actualizarea legislației muncii și pe deprinderea abilităților de aplicare a procedurilor de lucru specifice departamentului de HR. Cursul vizează pregătirea celor ce doresc să înceapă o carieră în domeniu, prin aprofundarea și deprinderea abilităților practice necesare pentru aplicarea prevederilor Noului Cod al Muncii și pentru utilizarea platformei REVISAL. De asemenea, este destinat și celor care lucrează deja în HR și doresc să se perfecționeze.

 

27.06

Seminarul Național de Salarizare și Contribuții 

UNDE: București 

PREȚ: 1.100 lei + 19% TVA 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli răspunsuri la întrebări despre concediile medicale, cumularea pensiei cu salariul și declararea veniturilor. Mai ales că aceste arii au fost afectate recent de schimbări legislative, care au adus după sine întrebări noi. Participanții vor beneficia de soluțiile și recomandările specialiștilor din domeniul salarizării.

 

11.07 

Magnetico 

UNDE: Iași 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

PREȚ: 500 lei + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Deoarece este un eveniment dedicat celor care vor să afle mai multe despre cum se schimbă nevoile oamenilor în contextul digitalizării, ce pot face companiile pentru a atrage și păstra talentele de care au tot mai mare nevoie. Speakerii își propun să traducă aceste întrebări la nivel strategic și să urmărească transpunerea lor în acțiunile ce oferă magnetism unui brand. 

 

17-18.07 

Business Days – Beyond Business. Evolution. 

UNDE: Timișoara sau online 

PREȚ: între 290 și 1.750 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă ești în căutarea unor soluții pentru dezvoltarea ta ca lider și a echipelor tale, pentru a accelera digitalizarea companiei în care lucrezi sau pentru a eficientiza costurile într-o manieră sustenabilă. Evenimentul aduce împreună lideri de business, manageri de top din companii reprezentative național și global, experți și profesioniști pentru a împărtăși idei și experiențe.

 

27.07 

Workshop de Inteligență Artificială

UNDE: București 

PREȚ: 890 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să te alături unui atelier interactiv și practic, unde vei învăța cum să folosești ChatGPT și alte unelte AI în avantajul tău și al afacerii tale. Acest workshop este conceput pentru antreprenorii care abia încep să exploreze posibilitățile lumii inteligenței artificiale (AI). Dacă ești un antreprenor care dorește să înțeleagă mai bine cum poate fi aplicată AI în activitățile zilnice de afaceri, atunci acest atelier este pentru tine.

 

13.08 

Curs Manager Resurse Umane 

UNDE: Online

PREȚ: Cu acreditare – 1.500 lei, fără acreditare – 590 de lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă activezi deja în domeniul resurselor umane și vrei să te perfecționezi, dacă vrei să obții o specializare în plus și noi oportunități de angajare, dacă dorești să îți dezvolți abilitățile de comunicare și leadership și să fii la curent cu noile tendințe și practici din domeniul resurselor umane. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, iar diploma este recunoscută la nivel internațional.

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente de neratat în această vară? Citește și:

Ce nu ar trebui să-ți lipsească în automatizare

Principalele tendințe din wellbeing în lumina reflectoarelor

Nu cumva Miss Popularitate a orbit pe drumul spre podium

 

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*