conferinta
Agenda

Cum dezvolți flexibilitatea? Participă la conferința WE ARE THE PEOPLE

De ce în HR ar trebui să ai o abordare pluridisciplinară

Echipa de HR sau de management din care faci parte nu mai poate funcționa singură. HR-ul și managementul fac acum echipă bună cu diviziile de Employer Branding, Communications & Marketing, Learning& Development, Events, Sustenabilitate, Diversitate și Incluziune, Office Manageri șamd). Împreună pot contribui la bunăstarea, creșterea și dezvoltarea oamenilor și business-ului. Așadar flexibilitatea, adaptarea, creativitatea și îmbrățișarea noilor trenduri sunt asset-uri pe care trebuie să le dezvolți azi, pe o piață a muncii mereu în schimbare. Și o cale plăcută de a face acest lucru este participarea la conferința WE ARE THE PEOPLE, care va avea loc pe 14 septembrie 2023 la Cluj-Napoca.

 

conferinta WE ARE THE PEOPLE

 

Cum angajăm? Cum reținem talentele? Cum ne menținem oamenii fericiți și cum îi putem transforma în ambasadori de brand? Ce beneficii (mai ) sunt atractive în 2023? Cum transmitem către stakeholderii interni și externi corect mesajul companiei, ce tactici și acțiuni sunt cele cu ROI WOW? Cum măsurăm succesul și  mai ales cum ne păstrăm kindness-ul? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde speakerii conferinței WE ARE THE PEOPLE.

 

“O altfel de conferință. Una care centrează oamenii (THE PEOPLE) la baza organizațiilor. Pentru că o organizație fără oameni e doar un logo pe un perete alb. »

 

Cine sunt speakerii conferinței WE ARE THE PEOPLE:

Printe vorbitorii primei ediții WE ARE THE PEOPLE se numără lideri din HR, marketing, people management, employer branding:

  • Magor Imre Csibi – Head of Leadership and Organizational Culture Practice at Trend Consult Group​
  • Andra Pintican – People Advocate Școala de HR
  • Raluca Dumitra – Head of Marketing eJobs Romania
  • Lucy Dodd – Chief People Officer Zenitech Group
  • Gyöngyi Hunyadi – Human Resources Manager la VCST Automotive Production Alba
  • Robert Katai – CEO platforma educațională de content marketing Markeero
  • Producer Marketing & Communication
  • Manager at Creatopy. Producer Katai Podcast
  • Orsolya Arros – Senior Business Developer at DreamJobs Romania
  • Ileana Alexandru – Vice Președinte Resurse Umane MEGA IMAGE

Lista completă a vorbitorilor va fi updatată pe site-ul oficial. 

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

În acest moment, organizatorii au pus la dispoziție un număr limitat de pachete early bird care include accesul la întreaga zi de conferință, coffe break, lunch, dar și acces la zona de activări / surprize pregătite de brandurile care au ales să susțină conferința.

Pe lângă conținutul relevant din cadrul conferinței, WE ARE THE PEOPLE oferă contextul propice pentru schimbul de idei, experiențe și contacte în pauzele de networking, alături de vorbitorii invitați și alți profesioniști din domeniu prezenți la eveniment.

WE ARE THE PEOPLE este o conferință organizată de HOHA EVENTS, powered by EMERSON, alături de MEGA IMAGE, Fornetti Romania, Opticlinic Med, Zenitech, Daisler Print House, Iulius Mall Cluj.

 

Ți-a plăcut articolul? Citește și:

 

Cu ce evenimente te întâmpină sezonul de vară

Cum vulnerabilitatea te ajută să fii mai flexibil?

 

Categorii:
AgendaEvenimente

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*