evenimente
Agenda

Toamna e un sezon numai bun pentru dezvoltarea ta!

Evenimente la care poți să participi în luna asta

Septembrie e o lună numai bună pentru a ne porni motoarele după concediile din sezonul estival. Ne putem face planuri pentru lunile următoare, seta obiective pe care dorim să le atingem până la finalul de an, dar este obligatoriu să și investim în dezvoltarea profesională și personală. Ca să-ți venim în ajutor, ți-am pregătit o listă de evenimente la care poți să participi luna aceasta și care te pot ajuta să devii un manager, HR sau lider mai bun!

 

Evenimente de neratat toamna asta!

 

14-15.09 

Coordonarea și Motivarea Echipelor

UNDE: online

PREȚ: 490 lei 

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli mai multe despre motivarea echipelor, despre creșterea flexibilității acesteia, acceptarea schimbărilor, dar și despre îmbunătățirea inteligenței sociale și emoționale. Totodată, participanții vor dobândi aptitudini de lider, dar vor avea posibilitatea și de a înțelege în profunzime fiecare dintre rolurile membrilor echipei. 

 

18-19.09 – 25-26.09 (sâmbata-duminica, 2 săptămâni)

Curs Headhunting & Executive Search 

UNDE: online 

PREȚ: 890 de lei + 50 de lei pentru eliberarea diplomei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că participând la acest curs vei afla metodologia și psihologia din spatele procesului de căutare executivă și tehnicile avansate de reperare și selecție. Participanții vor avea oportunitatea de învățare experiențială a tehnicilor prin care pot identifica și atrage candidații cheie pentru rolurile strategice din companii. Totodată aceștia vor dezvolta competențe necesare prin intermediul studiilor de caz, exercițiilor practice sau jocurilor de rol.

 

28.09

Webinar ReviSal și Salarizare

UNDE: online

PREȚ: 95 lei + 19% TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că webinarul răspunde unor întrebări care generează mari provocări în practica de zi cu zi a oamenilor de HR. Mai exact, este vorba despre întrebări generate de situații concrete întâlnite în ultimul timp de angajatori și manageri de resurse umane, situații pentru care legislația actuală nu oferă soluții evidente.

 

29.09

Employer Branding Conference 

UNDE: București sau online

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

PREȚ: Online – 45 euro + 19% TVA & Offline – 125 euro + 19% TVA 

ÎNSCRIERE AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul vine în mijlocul comunității de HR cu o ediție gândită special să ofere soluții pentru marile provocări din HR și Employer Branding, cu care companiile se confruntă în al doilea an de pandemie. Alături de specialiști, conferința oferă know-how valoros și util în crearea unor programe atractive și eficiente de recrutare și retenție, dar aduce în prim plan și noi strategii de succes în employer branding, precum și bune practici adaptate vremurilor actuale.

 

30.09

Emotional Agility

UNDE: Online

PREȚ: 290 euro 

ÎNSCRIERE AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă te afli într-un rol care impune un număr mare de interacțiuni cu diverși oameni. Acest curs te va ajuta să dezvolți competențele de inteligență emoțională, cu ajutorul cărora îți va fi mai ușor să recunoști emoțiile, să distingi anumite comportamente disfuncționale în rândul membrilor echipei, dar și să acționezi în mod corect pentru a le face față.

 

30.09

Seminarul Național de Legislația Muncii

UNDE: București 

PREȚ: 799,68 de lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că seminarul va fi axat pe modificările legislative importante care au fost implementate în ultima perioadă. Mai concret, vor fi abordate subiecte precum: ziua liberă pentru vaccinare, semnătura electronică, concediile, contractul individual de muncă sau indicatorul social de referință. Practic, evenimentul va oferi soluții în concordanță cu prevederile legislative curente la provocările cu care te confrunți. 

 

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente? Citește și:

Ai nevoie de noi idei pentru employer branding?

Zile libere 2021: Când va fi următoarea minivacanță?

Tehnici de asertivitate: învață să nu fii de acord cu cineva

Categorii:
Agenda

Editor // Absolventă de Relații Economice Internaționale (ASE Bucureşti), scrie de peste patru ani despre provocările cu care se confruntă piața muncii. Pasiunea pentru nevoile angajaților și ale companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu HR-ul. Ulterior, a ocupat poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*