evenimente aprilie
Evenimente

Ce evenimente nu trebuie să-ți scape în aprilie

HR Agenda

Managerii, oamenii de HR sau antreprenorii întotdeauna vor și trebuie să fie la curent cu cele mai noi schimbări și trenduri din piața muncii. Astfel, ți-am pregătit o listă de conferințe, traininguri și evenimente care nu trebuie să-ți scape în luna aprilie.

 

Uite ce evenimente nu trebuie să ratezi luna asta!

 

16.04

Conferința Națională de Revisal

UNDE: Iași

PREȚ: 199,92 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Ca să afli mai multe despre legislația în vigoare. Totodată, vei înțelege modul corect de rezolvare a unor provocări specifice, dar vei beneficia și de soluții personalizate pentru compania ta. De asemenea, vei descoperi soluții despre sporuri, indemnizații, adaosuri, dar și noutăți legislative privind salariul minim brut, acte adiționale și actualizarea nomenclatoarelor în Revisal.

 

17-21.04

Curs Leadership

UNDE: București

PREȚ: 790 lei

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă îți dorești să creezi și să îndeplinești cele mai bune performanțe, dar și să-i inspiri și ghidezi pe alții să facă lucruri extraordinare. Totodată, vei afla ce tactici folosesc liderii remarcabili, vei descoperi cum se pot pregăti pentru schimbare, dar și cum poți să construiești echipe de succes. Nu în ultimul rând, vei descoperi noi tehnici de time management, dar și de retenție.

 

19.04

HR WORLD: Redefining retention

UNDE: București

PREȚ: 150 euro (clienții eJobs beneficiază de 15% discount)

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Pentru că masterclass-ul este esențial pentru toți specialiștii în HR, interesați să îmbunătățească gradul de retenție în organizațiile lor. Participanții vor afla care sunt cele mai mari greșeli în orientarea candidaților, ce impact are overselling-ul, dar și cum să gestioneze factorii externi și crizele interne.

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

03.05-15.06

Curs de Evaluator de Competențe Profesionale

UNDE: Cluj

PREȚ: 350 euro

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să înveți cum să elaborezi instrumente de evaluare adaptate diferitelor competențe și profesii, dar și să realizezi un proces de evaluare corect. Totodată, vei afla cum să iei decizii realiste în procesele de recrutare și selecție în care candidații sunt în competiție pe baza competențelor profesionale.

 

16.05

Academia de Recrutare

UNDE: Cluj

PREȚ: 400 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI 

DE CE SĂ MERGI: Pentru că evenimentul oferă cursuri de recrutare și sourcing prin intermediul rețelelor de social media. Workshop-uri interactive, ce se vor finaliza cu o diplomă de certificare, îți vor pune la dispoziție cele mai noi și eficiente instrumente pentru a crește rata de succes și a spori eficiența în recrutare.

 

29.05

The next challenges

Leading better. Leading differently.

UNDE: București

PREȚ: 240 euro + TVA

ÎNSCRIERI AICI

DE CE SĂ MERGI: Dacă vrei să afli mai multe despre viitorul leadership-ului, ce provocări ne așteaptă într-o lume atât de schimbătoare. Liderii din companiile de top din România, speakeri internaționali și consultanți locali vor explora idei noi și diferite perspective despre cum să lucrezi mai bine cu oamenii din organizația ta.

 

Descoperă și alte articole care ar putea să fie de interes pentru tine:

Topul comportamentelor care prevestesc demisia

Angajații tăi au nevoie de autenticitate

Mitul eternei reîntoarceri

Categorii:
Evenimente

Face parte din echipa eJobs de circa 5 ani. Perioadă în care scrie despre provocările cu care se confruntă confruntă oamenii de HR, managerii, antreprenorii. Și vine cu soluții concrete/aplicabile pentru acestea. Creionându-le atât prin urmărirea tendințelor de pe piața muncii, cât și prin feedback-ul constant primit atât de la companii & de la candidați. Pasiunea pentru nevoile angajaților și companiilor a descoperit-o în 2014, când a luat contact prima oară cu zona de resurse umane. Ulterior, a ocupat timp de doi ani poziția de editor la Ziarul Financiar.

Leave a Reply

*

*