beneficii
Beneficii

Pregătește noi beneficii pentru experiența angajaților #HRTrends

Descoperă-le pe cele care fac diferența

Planurile pentru un an bun în recrutare ar trebui să înceapă cu un scurt research. Ce ai putea face astfel încât să te diferențiezi pe o piață în care competiția pentru talente este din ce în ce mai mare? Și nu trebuie să mergi cu cercetarea și cu planurile mai departe de ceea ce ți-ai putea permite. Cel mai la îndemână îți sunt brainstorming-urile cu parteneri precum 7card. Vei afla cum stau românii cu mișcarea, ce preferă, dar, cel mai important vei ști ce experiențe noi pregătește în aplicație. Sau poți face un scurt survey intern pentru a afla cum se simt colegii tăi. Dacă starea de oboseală și stres sunt dominante, un psiholog la birou îi poate ajuta să-și recapete echilibrul interior și să fie mult mai motivați la job. Contează ca la interviu să subliniezi aceste beneficii și să oferi posibilitatea candidaților să le aleagă pe cele care li se potrivesc.

 


Optimizarea experiențelor prin beneficii precum 7card

7card, un beneficiu extrasalarial îndrăgit de angajații din peste 2.000 de companii, pregătește pentru anul curent câteva modificări menite a transforma din bine în foarte bine experiența celui care-l folosește. Noii oameni din echipa ta vor avea un proces de onboarding scurtat și ușurat, iar cei care deja îl folosesc intens vor primi suport proactiv din partea celor de la 7card.

 

Noi funcționalități în aplicația 7card

Veștile bune nu se opresc aici. Se anunță un 2020 cu noi funcționalități în aplicație, cu ajutorul cărora utilizatorul își va putea gestiona singur abonamentul. De asemenea, utilizatorul va vedea în aplicația 7card programul claselor de la anumite săli și va putea să inițieze rezervarea direct din aceasta. De exemplu, dacă o persoană vrea să meargă la o clasă de yoga poate căuta activitatea respectivă în aplicație, va vedea ce centre au clase de yoga în ziua dorită și va suna direct acolo pentru o rezervare.

Și nu doar cei pe care-i recrutezi sau îi coordonezi vor avea de câștigat, ci și tu. Munca de administrare va fi simplificată prin apariția unui sistem self-service într-o platformă dedicată. Aceasta oferă acces asupra datelor companiei și contribuie la reducerea muncii manuale.

Bonus: procesul de înscriere a abonaților se va muta în aplicație, astfel încât mesajul pentru angajați va fi unul simplu: Descarcă-ți aplicația! E tot ce va trebui să le transmiți de acum utilizatorilor 7card. Vei economisi timp prețios și vei oferi experiențe upgradate persoanelor cu care lucrezi!

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

 

Psihologul la birou

Dacă până recent persoanele care apelau la psihoterapeuți erau văzute ca având probleme reale, mulți confundând psihologul cu psihiatrul, în ultimii ani tot mai mulți dintre noi apelăm la psihoterapie, conștienți fiind că nu e nimic rușinos ba, din contră, că ne ajută să evoluăm și să facem față stresului. Următorul nivel? Psihologul la birou poate fi unul dintre acele beneficii apreciate de colegi. Stresul la job poate influența în mod direct productivitatea întregii companii.

Oboseala cronică, motivația scăzută, absenteismul și performanțele slabe sunt doar câteva semne care anticipează burnout-ul și asupra cărora e indicat să-ți îndrepți atenția.
Programul Bye Stress, lansat de clinica de psihologie și psihoterapie Oana Nicolau, e dedicat angajaților care se confruntă cu situații de anxietate, depresie sau atacuri de panică. Cei mai mulți angajați provin din domenii ca IT, BPO, pharma, medical sau electro. „Partenerii au observat creșteri în ratele de retenție, satisfacție și productivitate a angajaților”, spune Oana Nicolau, fondatoarea clinicii.

Există și alternative online. Spre exemplu, Atlas, platforma de terapie, parenting și dezvoltare personală, unde ședințele se desfășoară online. Sistemul e ușor de utilizat, pacientul are nevoie doar de un calculator și o conexiune bună la internet. Videoconferințele sunt securizate și garantează confidențialitatea pacientului.

Un articol de Diana Mărășoiu, Steluța Năstase-Lupu, Mihaela Pascari, Iulia Văcăroiu

 

Ți-a plăcut articolul despre beneficii precum 7card și psiholog la birou? Citește și alte articole din topul #HRTrends:

Programul de learning și planul de carieră pe primul loc

Mașina electrică și alte exerciții de CSR de întreprins chiar acum

Categorii:
Beneficii

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*