Stup - Banca Transilvania
Update

Banca Transilvania lansează Stup, spațiul dedicat antreprenorilor

Descoperă avantajele pe care ți le aduce în business

Dacă ai o idee faină de business sau dacă știi pe cineva care știe pe cineva care vrea să își înceapă o afacere, află că Banca Transilvania deschide Stup, spațiu fizic și virtual, dedicat susținerii comunității antreprenoriale. 

  • Idei inovatoare?
  • Digitalizare?
  • Recrutare?

#SeFaceLaStup

 

Stup aduce împreună antreprenorii și ideile bune

Sub umbrela #sefacelastup, BT a creat infrastructura necesară conectării  antreprenorilor cu furnizori de servicii și produse pentru înființarea, gestionarea, managementul unei  afaceri. La Stup se vor desfășura inclusiv evenimente pentru antreprenori și viitori antreprenori,  organizate atât de BT, cât și de partenerii acestei inițiative. Este dedicat tuturor antreprenorilor,  indiferent de banca la care sunt clienți. 

Stup se află în București, pe Calea Șerban Vodă nr. 206-218, precum și online, pe www.btstup.ro. Ca  un prim pas către comunitatea Stup, este necesar un cont pe această platformă online.  

„Stup este contribuția BT la creșterea comunității antreprenoriale. Va fi un loc de întâlnire, un loc al ideilor,  în care se vor naște business-uri, dar și în care venim cu soluții la nevoile reale ale acestora. Ne dorim să contribuim la întărirea țesutului antreprenorial al României”, declară Ӧmer Tetik, Director General,  Banca Transilvania. 

„Orice antreprenor găsește în Stup două lucruri importante pentru provocările de zi cu zi dintr-un business,  consilierea necesară și ulterior implementarea concretă a soluției potrivite, ambele raportate la specificul  afacerii sale. Iar asta salvează timp și aduce un confort al calității în alegerile făcute”, afirmă Cristina  Sindile, Director General, BT Mic.

 

 

PRIMEȘTE CELE MAI NOI ARTICOLE DIRECT ÎN INBOX👇

#SeFaceLaStup:

 

  • Este un loc în care se fac lucruri: business-uri, site-uri, magazine online, campanii de digital  marketing, se francizează afaceri, se obține semnătură electronică etc. 
  • Sunt înființate afaceri: oricine dorește să înceapă un business găsește la Stup tot ce are nevoie  pentru a face acest pas – înregistrare la Registrul Comerțului, soluție de facturare și de  contabilitate, casă de marcat etc.  
  • Go online: pentru lansarea online a unei afaceri, antreprenorii beneficiază de consiliere și de  implementarea soluției – site, magazin online, marketplace -, precum și de implementarea  campaniilor de marketing online.
  • Soluții pentru rezolvarea unor nevoi reale pe care orice business îl are: contabilitate, facturare,  marketing online, management cash-flow și analiză financiară, consultanță pe partea legală  și accesare fonduri europene, servicii de recrutare și medicale pentru angajați etc.
  • Se obțin finanțări din partea BT Mic, compania de microfinanțare a Grupului Banca  Transilvania.

Stup se lansează cu 20 de parteneri, și anume: Baselinker, Danubius, DC Conta, Ebriza, eJobs, Filip &  Company, Fonduri-structurale.ro, Gomag, Hosterion, The Yellow Creators, Mini CRM, MTH Digital Namirial, Prime Dash, Regina Maria, Regnet, Smartbill, Termene, ThinkOut și Weex Global. În social  media, Stup este pe Instagram și pe Facebook

Banca Transilvania are peste 380.000 de clienți MidCorporate, IMM și firme aflate la început de drum.

 

 Ți-a plăcut articolul? Citește și: 

 

De la angajat la antreprenor în HR: Ce lecții să însușești

Provocările «SOFT» dintr-o călătorie antreprenorială

Categorii:
Update

Proiectul We Are HR, lansat în 2017, își propune să vină în întâmpinarea managerilor și specialiștilor în resurse umane cu cele mai noi tendințe din domeniu și cu o perspectivă diferită asupra proceselor de recrutare, retenție și motivare a talentelor. Atât site-ul cât și revistă omonimă oferă informații esențiale și statistici relevante despre industrie și pun în discuție tehnicile actuale de recrutare, precum și instrumentele și tehnologiile folosite în acest proces și modul în care acestea influențează viitorul unei noi generații de candidați și angajați.

Leave a Reply

*

*